Voort - header - vakgebied - elektrotechniek

Werken in de
elektrotechniek

Elektrotechniek is een wereld van innovatie, technologie en veiligheidsrichtlijnen. Professionals in de elektrotechniek zijn gespecialiseerd in elektrotechnische systemen en installaties. Van het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe apparaten, tot het installeren en onderhouden van installaties, maar ook service, storing zoeken en renovatie kunnen onderdeel zijn van je takenpakket.  Waar ga jij het verschil maken? Ontdek jouw mogelijkheden via Voort.

Vacatures   Talentprogramma   Adviesgesprek

 

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Professionals
 • Vakgebied Elektrotechniek
 • Een baan waar jij tot je recht komt

  Een baan in de elektrotechniek betekent bij Voort dat jij een baan krijgt waar je blij van wordt. Waar jij jouw ontwikkeling kunt doorzetten en op je plek zit. Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Via Voort kun je aan de slag bij installatiebedrijven, elektrotechnische ondernemingen en in de woning- en utiliteitsbouw. Wij hebben vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

  Kom je werken bij Voort, dan kun jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Van klein tot groot. Een baan waar jij echt tot je recht komt. Waar jij kan groeien en je ambities realiseert. Die baan vinden wij voor jou.

  Wanneer je aan de slag gaat binnen het vakgebied elektrotechniek, houd je je voornamelijk bezig met de aandrijving, besturing en verlichting van onder andere apparaten en installaties. Apparaten en installaties die niet meer zijn weg te denken uit onze maatschappij. Je hebt hierdoor alle ruimte om je breder of juist als specialist op te leiden. Je kunt via ons aan de slag als service monteur, junior engineer, elektromonteur, hardware engineer, service engineer, calculator, projectmanager,  programmeur en inbedrijfsteller.

  Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

  Krijg vrijblijvend advies

  Robert (31) ontwikkelde zich van servicemonteur naar elektronisch inspecteur

  Als servicemonteur liep Robert in het verleden vaak tegen hetzelfde probleem aan. Een groot deel van zijn werk was het oplossen van inspectierapporten. Echt veel inhoudelijke kennis over de rapporten was er niet. Daarom besloot hij de verdieping op te zoeken. Om zo uiteindelijk door te groeien naar inspecteur en zélf de inspecties te verzorgen.

  Dit krijg je bij Voort

  Zeker van een goed contract en vast inkomen

  Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

  Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

  Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

  Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional kiezen uit een groot en divers aanbod aan technische én persoonlijke trainingen uit onze Voort Academy. Per jaar volg je drie trainingen kosteloos. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

  Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

  Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

  Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

  Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

  Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

  Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

  Profiteer van ons landelijke netwerk

  We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

  Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

  Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

  Tussen deze vacatures in de elektrotechniek zit jouw volgende uitdaging!

  Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de elektrotechniek heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle vacatures.

  Vind jouw vacature om verder te groeien

  Nieuw
  Nieuw

  R&D Engineer

  Wil jij graag uitzoeken of de nieuwste technieken toepasbaar zijn of wil je kijken naar de haalbaarheid en toepasbaarheid van drone-technologieën op exposieveilige producten??…

  Gepubliceerd 01 december 2023
  • Elektrotechniek
  • HBO Bachelor
  • € 3.500,−
  • Hengelo
  • 1 - 3 jaar

  Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

  Stap 1
  Bewerk stap 1
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Stap 2
  Bewerk stap 4
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Curriculum Vitae
  Geselecteerd bestand:
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

  Ben jij op zoek naar een baan in de elektrotechniek?

  Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de elektrotechniek niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

  Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

  Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.