Werken in de
civiele techniek

Civiele professionals maken de leefomgeving veiliger, beter en bereikbaarder.  Je hebt ook oog voor duurzaamheid en de behoeften van de maatschappij. Je gaat bijvoorbeeld bruggen bouwen of spoorwegen, sluizen, tunnels en dijken versterken. Of je verzorgt kabels en leidingen in de ondergrondse infra. In Nederland, maar ook daarbuiten. Net wat je wilt. Wat wordt jouw missie in de civiele techniek?

Vacatures    Talentprogramma    Adviesgesprek

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Professionals
 • Vakgebied Civiele techniek
 • Een baan waar jij tot je recht komt

  Ben je op zoek naar een carrière in de civiele techniek? Dan zit je bij Voort goed. Wij hebben een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismen binnen het vakgebied. Via Voort kun je aan de slag in de grond-weg-en waterbouw, ondergrondse infra, betonbouw, geotechniek en offshore.  Wij hebben civiele vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

  Kom je werken bij Voort, dan kun jij aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Van klein tot groot. Een baan waar jij echt tot je recht komt. Dit varieert van vacatures bij aannemers, ingenieursbureaus, overheden (rijk, provincies en gemeenten). Een baan waar jij echt tot je recht komt. Waar jij kan groeien en je ambities realiseert.

  Die baan vinden wij voor jou. Je gaat bijvoorbeeld gebouwen ontwerpen, het werk voorbereiden of projecten leiden. Je vertaalt de klantwensen en regelgeving door in slimme en duurzame oplossingen. Denk aan circulaire technieken en zo weinig mogelijk overlast voor de omwonenden. Je kunt via ons aan de slag als werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder, calculator, technisch tekenaar, toezichthouder, civiel ingenieur en ontwerper.

  Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij onze opdrachtgever omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van de afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

  Krijg vrijblijvend advies

  Rick over de combinatie van leren naast zijn werk

  Een jaar lang werken en leren tegelijkertijd. Dat is wat Rick doet als jong professional van Voort. Hij werkt op dit moment als werkvoorbereider bij GMB aan het project Compenserende Maatregelen Kierbesluit (CMK). Dit doet hij met veel plezier. Rick: “Het is een fijne functie. Ik ben bezig met mooie en complexe projecten, en er is genoeg diversiteit in de werkzaamheden. Ook heb ik leuke collega’s. Dat laatste vind ik erg belangrijk aan een baan.”

   

  Dit krijg je bij Voort

  Zeker van een goed contract en vast inkomen

  Je komt bij Voort in dienst. Wij detacheren jou bij een van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je wilt tenslotte groeien!

  Je blijft zelf de regie houden. Ook heb je de zekerheid van een goed contract. Detacheren is namelijk niet hetzelfde als werken bij een uitzendbureau.

  Je hebt bij Voort dezelfde voorwaarden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever in dienst zou treden. Jouw salaris is dus even hoog en de voorwaarden net zo goed.

  Veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Bij Voort kan je alle kanten op. Zo kan je als professional kiezen uit een groot en divers aanbod aan technische én persoonlijke trainingen uit onze Voort Academy. Per jaar volg je drie trainingen kosteloos. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget van € 1.250,- die je vrij kan besteden aan opleidingen, trainingen of coaching in overleg met jouw consultant en opdrachtgever.

  Heb je 0 tot 3 jaar werkervaring? Dan kan je ook kiezen voor een talentprogramma die je naast jouw baan volgt. Na een jaar ben jij een echte specialist in je vakgebied. Andere behoeften? Alles is bespreekbaar.

  Je hebt een vast contactpersoon bij Voort die jou persoonlijk begeleidt en met je spart over jouw groei.

  Persoonlijke begeleiding en evaluatiemomenten

  Je krijgt een vaste consultant die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw consultant begeleidt je ook bij je sollicitatiegesprek en bij je (online) profilering.

  Ook spreek je jouw consultant regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Er zijn meerdere evaluatiemomenten per jaar om te bespreken hoe het met je gaat.

  Samen kijken we naar jouw groeikansen. Met onder andere trainingen van de Voort Academy, coaching en het opleidingsbudget kom jij tenslotte verder.

  Profiteer van ons landelijke netwerk

  We hebben ingangen bij ruim 800+ technische bedrijven in heel Nederland. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf.

  Ook bij jou in de buurt dus. Die bedrijven kennen we van binnen en buiten. En omdat we jou ook goed leren kennen, kunnen we de juiste match maken.

  Bekijk een selectie uit onze opdrachtgevers.

  Tussen deze vacatures in de civiele techniek zit jouw volgende uitdaging!

  Bij Voort helpen we jou de juiste baan te vinden. De baan die jou verder laat groeien in je ambities. Als specialist in de civiele techniek heb je de banen voor het uitkiezen, maar wat past nou echt bij jou? We kijken verder dan je CV. Want jouw kwaliteiten en persoonlijkheid staan bij ons voorop. Bekijk alle civiele vacatures.

  Vergunningverlener Milieu

  Ben jij enthousiast over de mogelijkheid om milieuvergunningen voor verschillende projecten te beoordelen, coördineren en verlenen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven….

  Gepubliceerd 17 november 2023
  • Civiele techniek
  • MBO - 4
  • € 2.800,−
  • Drachten
  • Geen ervaring vereist

  Junior Adviseur Bodem

  Ben jij dé professional die zich richt op het verstrekken van advies over bodemkwaliteit en milieuvraagstukken? Word Adviseur Bodem!…

  Gepubliceerd 14 november 2023
  • Civiele techniek
  • HBO Bachelor
  • € 2.800,−
  • Assen
  • Geen ervaring vereist

  Junior Adviseur Bodem

  Ben jij dé professional die zich richt op het verstrekken van advies over bodemkwaliteit en milieuvraagstukken? Word Adviseur Bodem!…

  Gepubliceerd 14 november 2023
  • Civiele techniek
  • HBO Bachelor
  • € 2.800,−
  • Heerenveen
  • Geen ervaring vereist

  Kom vrijblijvend praten over jouw volgende stap

  Stap 1
  Bewerk stap 1
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Stap 2
  Bewerk stap 4
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Curriculum Vitae
  Geselecteerd bestand:
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

  Ben jij op zoek naar een baan in de civiele techniek?

  Heb je na het doorspitten van alle vacatures in de civiele techniek niet de vacature gevonden waar je direct enthousiast van wordt? In veel gevallen is het best lastig inschatten waar jij helemaal tot je recht komt. Voort helpt je de beste keuze te maken.

  Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij ruim 800+ bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Ook hebben we ingangen die je zelf niet hebt. En kennen we nieuwe vacatures voordat die online staan.

  Stuur ons een open sollicitatie of neem contact op met één van onze recruiters of consultants en vraag direct een adviesgesprek aan. We denken graag vrijblijvend met je mee.