Management

Maak kennis met ons management

Het belangrijkste is dat Voort impact maakt. Niet alleen met resultaat, maar ook door kwaliteit. Het gaat om het stukje beleving dat wordt ervaren. Wij moeten ervoor zorgen dat iedereen met een goed gevoel naar buiten gaat. Of we diegene nu wel of niet kunnen helpen.
Léon Rust
Directeur
+31 6 51375288 l.rust@voort.com
Voort heeft een dynamische omgeving, waar iedereen ernaar streeft om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Het is naar mijn idee altijd mogelijk om in je functie te groeien. En zo kunnen we samen kansen zoeken en pakken voor het bedrijf.
Danny van Eerdewijk
Financieel directeur
+31 6 15013425 d.vaneerdewijk@voort.com
Ontwikkeling staat bij Voort voorop. Persoonlijk is het ook mijn grootste drijfveer. Ik geloof erin dat iedereen morgen iets beter kan dan vandaag. Met dit als uitgangspunt is overal ontwikkeling mogelijk, op ieders eigen niveau. Dit boeit mij enorm.
Julian Woudstra
Regiodirecteur Noord
+31 6 43237550 j.woudstra@voort.com
De toegevoegde waarde van Voort zit voor mij in de omgang met onze professionals en opdrachtgevers. Het draait om de persoonlijke benadering en het maken van de juiste verbinding. En dit kunnen we bieden omdat onze consultants hier iedere dag hard voor werken.
Jeroen van Heeswijk
Regiodirecteur West
+31 6 29561338 j.vanheeswijk@voort.com
Groeien en werken aan vooruitgang staat bij Voort centraal. Zo ben ik zelf als persoon ook. Daarom zit ik bij Voort op mijn plek. Hier zijn veel mogelijkheden. De bedrijfscultuur staat open voor alle ideeën en initiatieven.
Bart Bovendeur
Regiodirecteur Oost
+31 6 10891065 b.bovendeur@voort.com
Eigenaarschap vind ik persoonlijk heel belangrijk. Als je ruimte tot verbetering ziet, zorg dan dat je hier zelf aan bijdraagt. Jezelf niet afwachtend opstellen, maar zoeken naar oplossingen. En kansen benutten wanneer die zich voordoen. Deze kernwaarde zie ik terug binnen de organisatie.
Jelle van der Zijden
Regiodirecteur Zuid
+31 6 23245710 j.vanderzijden@voort.com

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer