Werken bij Nuon via Voort

Nuon voorziet ruim 2 miljoen klanten door heel Nederland van energie in de vorm van elektriciteit, warmte, koude en gas. Betrouwbaarheid, betaalbaarheid en duurzaamheid staat centraal in de bedrijfsvoering van Nuon. Het doel is om uiteindelijk volledig klimaatneutraal te worden. Innovatie in zonne- en windenergie speelt een grote rol bij het behalen van dit doel. Voort en Nuon werken sinds 2018 samen om de juiste professionals te vinden die bij het energiebedrijf aan de slag kunnen.

 

Word ook
GIS medewerker
bij Nuon

Werken bij Nuon

Net afgestudeerd of al een aantal jaren werkzaam? Starters, mediors en seniors vinden de juiste baan bij Nuon. Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor een meer duurzame samenleving. Ga aan de slag met het ontwikkelen, bouwen en beheren van duurzame energieoplossingen. Gebruik steeds nieuwe technieken en lever jouw bijdrage aan de maatschappij.

Werken via Voort

Door onze samenwerking zijn we altijd op de hoogte van alle carrièrekansen bij Nuon. We kennen de organisatie en weten hoe jij als professional daar het best tot je recht komt. Waar jouw kennis, kunde en ambitie centraal staat. Daarnaast krijg je van Voort de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dit kan met trainingen, opleidingsbudget en coaching. Zo groei jij verder. Neem contact op met José Sneller en ontdek jouw mogelijkheden!

Nuon - Groene stroom

Wil je meer weten over werken bij Nuon?

De juiste professional op de juiste werkplek. Een plek bij Nuon. Dat is waar ik me dagelijks mee bezighoud als key accountmanager. Heb je een vraag over Nuon of over het werken via Voort? Je kunt al jouw vragen aan mij stellen. Ik ben te bereiken op +31 6 10 89 10 68 of j.sneller@voort.com.

 

    José Sneller
Key accountmanager
+ 31 6 10 89 10 68
j.sneller@voort.com

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer