Werken bij Heijmans

Heijmans is één van de grootste bouwbedrijven in Nederland. Het bedrijf werkt in opdracht van en in samenwerking met onder andere woningcorporaties, bouwbedrijven en overheidsinstellingen. Ze leveren een bijdrage aan de duurzame leefomgeving door te werken met innovatieve ontwerpen, waarvoor de laatste technieken en inzichten worden gebruikt. Voort werkt sinds 2012 als exclusieve partner voor Heijmans door de juiste professionals aan het bedrijf te verbinden. Zo kan Heijmans technisch Nederland vooruit brengen.

Infrastructuur

Utiliteit

Woningbouw
Word ook
projectcoördinator
bij Heijmans

Werken bij Heijmans via Voort

Sinds 2012 zijn wij partner van Heijmans voor wat betreft het adviseren in personele vraagstukken. We kennen de organisatie en afdelingen door en door. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen wij jou bij de juiste contactpersoon van Heijmans aan tafel zetten. Daar waar jouw kennis, kunde en ambitie echt tot zijn recht komt. Waar jij de mogelijkheid krijgt om het beste uit jezelf te halen. Dat is de reden waarom Heijmans met ons samenwerkt, en wij graag met jou willen samenwerken.

Werken bij Heijmans

Je gaat aan het werk bij Heijmans in een inspirerende en uitdagende omgeving. Wij bieden je daarnaast genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, opleidingsbudget en coaching. Of je een starter bent op zoek naar een eerste baan of een professional met meer werkervaring die toe is aan een volgende stap, bij Heijmans kun je aan de slag op één van hun toonaangevende projecten. Wij begeleiden je van begin tot einde om te kijken hoe wij je kunnen helpen verder te groeien.

We geloven dat het samenwerken voordelen heeft. Met een goede communicatie kun je veel voor elkaar betekenen en kan Voort een verlengstuk zijn van de werving voor Heijmans.

– Martijn Swint, Corporate recuiter bij Heijmans

Nieuwsgierig naar Heijmans?

Ben jij nieuwsgierig naar Heijmans of Voort? Neem dan contact op met Jeroen Bosch. Ook andere vragen kun je gerust aan hem stellen.

     Jeroen Bosch
Key accountmanager
+ 31 6 10 20 58 41
j.bosch@voort.com

 

Een greep uit onze 7 vacatures voor schiphol

Solliciteer op één van de functies en groei mee met Voort

 1. Service Engineer op Schiphol

  29-6-2021 MBO Uitvoering & montage Schiphol

  Ben jij onze technisch specialist op Schiphol?

  Bekijk vacature
 2. Chef Monteur Schiphol

  29-6-2021 MBO Schiphol

  Chef Monteur Schiphol

  Bekijk vacature
 3. Chef Monteur Schiphol

  23-6-2021 MBO Voorbereiding & beheer Schiphol

  Chef Monteur Schiphol

  Bekijk vacature