Werken bij Heijmans Schiphol

Bouw mee aan de toekomst van deze belangrijke luchthaven.

Kan jij het je voorstellen?

Een drukke luchthaven die jaarlijks ruim 70 miljoen passagiers en 1,5 miljoen ton vracht verwerkt. Bedenk eens hoeveel techniek ervoor nodig is om deze 500.000 vliegbewegingen per jaar in goede banen te leiden. Heijmans zorgt als maincontractor voor alle infrastructuur en faciliteiten op Schiphol. Wat een kans voor ambitieuze technische professionals! Voort heeft een nauwe samenwerking met Heijmans Schiphol en zorgt voor de beste match voor jou.

Vacatures Heijmans Schiphol

Machtige vliegtuigen die met brullende motoren de lucht in schieten of terugkeren naar vaste grond. Dat is toch puur genieten? Bij Heijmans Schiphol is het dagelijkse kost. Het kantoor ligt vlak bij de Kaagbaan. Zo speelt de techniek van morgen zich voor jouw neus af. Wil jij bijdragen aan de uitdagingen van een drukke luchthaven? Bij Heijmans maak je het mee.

Word ook
werkvoorbereider
bij Heijmans
quote

"Voort denkt echt met je mee in mogelijkheden. Ze kijken naar je wensen en ambities en zoeken hier een passende functie bij. De sfeer van Heijmans op Schiphol is informeel. Er is altijd ruimte voor een grapje en we delen onze successen met elkaar."

Lees het hele verhaal >>
Ishak El Bouijoufi, Kwaliteits- en veiligheidsmedewerker Heijmans Schiphol

Wat doet Heijmans op Schiphol?

Heijmans is sowieso tot 2025 maincontractor van Schiphol en heeft honderden projecten op de planning staan. De verschillende disciplines werken samen aan de beste en meest duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld door materialen te hergebruiken. Of elektrisch materieel in te zetten. Maar ook door te zorgen dat het vliegverkeer altijd door kan gaan en reizigers weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden. Heijmans werkt vanuit een centrale visie en is consistent in de aanpak. Er staan drie pijlers centraal:

 

 

Vluchtafhandeling

Elke paar minuten komt of vertrekt er weer een ander toestel. Heijmans onderhoud de start-, landings- en andere banen. Een nieuwe startbaan bouwen? De vliegtuigopstelplaatsen en pieren onderhouden? Of het aantal securitylanes in de vertrekhal uitbreiden en voorzien van CT-scans? Ook daar draait Heijmans de hand niet voor om.

Bereikbaarheid

Een goede doorstroom is belangrijk om de vele bezoekers, vracht en voertuigen aan te kunnen. Heijmans verzorgt de infrastructuur op het openbaar toegankelijk terrein. Denk aan een nieuw fietspad. Of een OV-knooppunt met energieneutrale overkapping. Heijmans onderhoudt, verbouwt en bouwt aan een goede infrastructuur op Schiphol.

Transport van elektriciteit

Schiphol verbruikt per jaar net zoveel energie als een stad van 100.000 inwoners. Vooral de verlichting en airco’s vragen veel van het energienetwerk. Wat een uitdaging om een goed energienetwerk neer te zetten en de energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Heijmans werkt continu aan het netwerk van energietransport en -distributie.

 

Dit is werken bij Heijmans Schiphol

Pas jij bij Heijmans?

Heijmans is gericht op de toekomst. Dit is de plek waar professionals met lef thuishoren. Professionals die willen groeien. Die initiatief nemen. Dit bedrijf biedt dan ook veel kansen voor technische mensen met ambitie. Binnen Heijmans kan je op verschillende plekken ervaring opdoen of doorgroeien. Het enige wat je nodig hebt is een studie in een technische richting en een portie lef en ondernemingszin.

Zelfs met 4.500 medewerkers heeft dit bedrijf een open cultuur waarin iedereen gehoord wordt. Want Heijmans snapt dat de mensen die er werken het bedrijf zo toonaangevend maken. Daarbij wordt Heijmans ondersteund door een schil van toegewijde leveranciers en partners zoals Voort.

Waarom werken bij Heijmans via Voort?

Voort werkt al sinds 2012 nauw samen met Heijmans op het gebied van personeel en ontwikkeling. Daarom weten we precies hoe een goede match eruit ziet. En of jij in de bedrijfscultuur past. Daarnaast hebben wij ingangen die jij zelf niet hebt en faciliteren we jouw ontwikkeling in onze Voort Academy.

De relatie tussen Voort en Heijmans is vanaf het begin erg goed en in afgelopen tien jaar alleen maar verder geprofessionaliseerd. Heijmans is onze grootste opdrachtgever, waar we jaarlijks tussen de 75 en 100 professionals bemiddelen.

Dit krijg jij bij Voort

Een baan waar jij blij van wordt. We kennen alle vacatures als eerste. Ook vacatures die (nog) niet vindbaar zijn voor jou.

Focus op jouw ontwikkeling en ambities.

Een goed salaris en de zekerheid van een vast contract.

Je komt bij Voort in dienst. Jouw vaste consultant regelt alles voor je en begeleidt je persoonlijk. Zodat jij kan groeien in je vak. Ook kan je elk jaar 3 trainingen in de Voort Academy volgen en krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,-. Doorgroeien naar een andere functie? Samen maken we een carrièreplan om jouw ambities te bereiken. Bijvoorbeeld met een van onze talentprogramma’s.

Bij Heijmans Schiphol aan de slag

Ben jij enthousiast geworden over dit project en wil je samen bouwen aan de groei van Schiphol? Neem dan contact op met de contactpersoon in jouw vakgebied!

Nick Wiendels
Klantmanager Heijmans Civiele Techniek
+31 6 82 06 44 90
n.wiendels@voort.com
Michael Baak
Klantmanager Heijmans Bouw & Installatie
+31 6 39 23 14 24
m.baak@voort.com