Werken bij BAM

Koninklijke BAM Groep is een bouwbedrijf met vestingen door heel Europa. BAM is te vinden in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. In Nederland is het bedrijf onder andere actief in de disciplines bouwkunde, civiele techniek en installatietechniek. Door innovatieve en duurzame oplossingen in te zetten in hun toonaangevende projecten richt BAM zich op de toekomst. Projecten worden gerealiseerd voor nu en ook voor later. Zo brengt de organisatie onze samenleving verder. Sinds 2017 werkt Voort nauw samen met het bouwbedrijf.

Bouw

Civiel

Installatie
Word ook
uitvoerder
bij BAM

Werken bij BAM

BAM kom je tegen in iedere fase van een bouwproces. Het bedrijf start met de projectontwikkeling en gaat verder tot ontwerp, bouw, exploitatie en onderhoud. Professionals met een MBO-, HBO- en WO-opleiding in de richting bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde kunnen bij BAM hun bijdrage leveren aan het creëren van een meerwaarde voor de samenleving. Is werken bij BAM iets voor jou?

Aan de slag via Voort

Via Voort kun jij werken bij BAM. Wij hebben diverse functies voor zowel starters als ervaren professionals in de techniek. Naast een baan bieden we jou natuurlijk nog veel meer. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak. Dit kan met trainingen, opleidingsbudget en coaching. Zo kun je jouw kennis en vaardigheden optimaal benutten. Wanneer je project afloopt, zijn er verschillende opties. In dienst bij ons of de opdrachtgever. Samen kijken we naar wat het best bij jou past!

De Nieuwe Afsluitdijk

Een groot project met veel innovatie op het gebied van duurzaamheid en ecologie. Dat is project De Nieuwe Afsluitdijk van BAM. Een toonaangevend project in Nederland.

Wil je aan de slag met projecten van BAM? Dat kan via Voort!

Wil je aan het werk bij BAM?

De juiste professional op de juiste werkplek. Een plek bij de Koninklijke BAM Groep. Dat is waar ik me dagelijks mee bezig houd als key accountmanager BAM. Heb je vragen over openstaande functies of over het werken via Voort? Je kunt al jouw vragen aan mij stellen. Ook kun je jouw sollicitatie naar mij sturen en dan ga ik op zoek naar de juiste baan voor jou!

Wat doet BAM?