Interim

Een specifiek vraagstuk behoeft een specifiek persoon met kennis en kunde.

Specialisme op maat

U wilt een bevlogen technisch specialist invliegen voor een specifieke opdracht of om uw tijdelijke bezettingsprobleem op te lossen. Zelfs voor de meest complexe uitdaging hebben wij de juiste mensen. Onze interim professionals hebben bovengemiddelde specifieke kennis en kunde.

Werken op interim basis

De professional die op interim basis voor u werkt, is in dienst bij Voort. Dat geeft hem of haar de zekerheid van een vast dienstverband, maar ook de gelegenheid om bij verschillende bedrijven projecten uit te voeren. Een interim professional van Voort ziet in ieder project een mogelijkheid om zijn of haar kennis in de praktijk toe te passen. Ook blijft de professional zich altijd ontwikkelen met de trainingen van de Voort Academy. Tijdens kennissessies deelt hij of zij ervaringen met andere interim professionals. Zo doet hij of zij ook meer kennis op van recente ontwikkelingen binnen de techniek.

Past interim van Voort bij u?

Bepaal samen met een ervaren consultant of een interim professional de beste oplossing is voor uw project is. Uw behoefte wordt zorgvuldig geanalyseerd. En alleen de beste optie wordt aan u voorgesteld. Dat is interim van Voort.

Op zoek naar meer informatie of een interim professional? We helpen u graag verder. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer