Blog

De voordelen van het Jong professional programma

3 min. leestijd 11 januari 2018

Werken en leren tegelijkertijd. Dat is het Jong professional programma van Voort. Maar waarom zou je daarvoor kiezen? Je kunt net zo goed gewoon aan het werk gaan. Of misschien toch niet? Wij sommen de voordelen van het Jong professional programma voor je op!

De voordelen op een rij

Een baan die bij je past

Weet jij al waar je wilt werken? Wat jouw ambities zijn? Vertel het ons en wij regelen dé werkplek die bij jou past. We hebben een netwerk van ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zo vinden wij de functie waar jij op je plek zit en waar jij vooruit kunt gaan.

Volledig betaalde opleiding

Er hangt een prijskaartje aan ontwikkeling. De juiste trainingen en opleidingen zijn vaak duur. Als jong professional van Voort wordt de opleiding volledig door ons betaald. Zelf heb je dus geen kosten.

Een jaar lang zeker van inkomen

Geen opleidingskosten, maar wel iedere maand salaris op je rekening. Een win-win situatie. Je komt bij Voort in dienst en krijgt een jaarcontract. Een jaar lang hoef jij je dus niet druk te maken over het vinden van een passende baan. Dat doen wij voor je. En geen zorgen over geld. Als je onverwacht geen opdracht hebt, dan krijg jij gewoon betaald. Wij gaan aan het werk om opnieuw een interessante functie voor je te vinden.

Begeleiding door eigen consultant

Je bent nog jong. Net afgestudeerd of met een paar jaar werkervaring. Dan is het fijn dat je met vragen terecht kunt bij je eigen consultant. Iemand die jou helpt met je ontwikkeling en ervoor zorgt dat je een mooie start maakt op de arbeidsmarkt.

Ben jij ook een techniekmens en nooit uitgeleerd?

quote

Ik was net klaar met school, maar ik wilde nog veel meer leren. Het Jong professional programma sloot goed aan op mijn ambities.

Jalal, Jong professional/BIM modelleur

Trainingen in kleine groepen

De trainingen en cursussen worden gegeven in kleine groepen. Zo is er genoeg aandacht voor jouw ontwikkeling en heb je voldoende ruimte om je vragen te stellen aan de ervaren docenten. Dit zorgt ervoor dat er genoeg tijd is om alle leerstof door te nemen, waardoor de kwaliteit van de trainingen goed blijft.

Extra trainingen om verder te groeien

Krijg je geen genoeg van de trainingen? Dan kun je bij Voort altijd meer leren. Ieder jaar kun jij kosteloos 3 trainingen van de Voort Academy volgen. Je kunt kiezen uit persoonlijke en technische trainingen, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Netwerk van jong professionals

Afgelopen jaar zijn er meer dan 100 starters begonnen met het Jong professional programma. Dit worden allemaal jouw collega’s. Je ziet hen regelmatig, want de persoonlijke trainingen volg je samen met jong professionals uit diverse vakgebieden. Zo kom je meer te weten over de verschillende functies binnen de technische sector en heb je altijd iemand om mee te sparren.

Lijkt het Jong professional programma je wel wat?

Ontdek of het Jong professional programma iets voor jou is.

Zie jij dit wel zitten?

Wat vind jij van de voordelen van het Jong professional programma? We zijn heel benieuwd naar #jouwverhaal. Kom anders even kennismaken en wij vertellen je wat we voor jou kunnen betekenen.