Blog

Samenwerking met TVVL

1.5 min. leestijd 19 augustus 2019

Ontwikkeling en groei staat bij ons voorop. Daarom kunnen onze professionals ieder jaar 3 trainingen van de Voort Academy (kosteloos) volgen. Daarnaast bieden we technische starters  de mogelijkheid om na hun studie door te blijven leren met onze traineeships.

Doorgroeien binnen installatietechniek

Naast de traineeships bieden we ook opleidingen aan. Voor alle werktuigbouwkundigen en elektrotechnici heeft Voort, in samenwerking met Cadac Group en TVVL, een mooi ontwikkelingstraject op het gebied van hogere elektrotechniek of luchtbehandelingstechniek. Dit programma bestaat uit diverse modules, en duurt anderhalf jaar. Het eerste halfjaar bestaat uit een instroommodule wiskunde en natuurkunde. Deze is verplicht voor alle deelnemers, zodat TVVL ervoor kan zorgen dat iedereen op het juiste kennisniveau zit.

De voordelen van werken en leren tegelijk

3 min. leestijd 30 april 2021

De trainingen van TVVL

Het eerste halfjaar zit erop. Dan ga jij je verder ontwikkelen in hogere elektrotechniek of luchtbehandelingstechniek. Benieuwd welke programma onderdelen er behandeld worden tijdens de opleidingen?

Een aantal van de onderdelen wordt afgesloten met een examen voor het TVVL certificaat.

Wil je meer weten over de traineeships en opleidingen?

Download de brochure met alle informatie over de mogelijkheden!

Samenwerking met TVVL

Waarom werkt Voort met TVVL? TVVL is een organisatie met veel kennis op het gebied van onder andere installatietechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Dé vakgebieden waar een grote behoefte is aan vakkundig personeel. Met de trainingen van TVVL kan Voort technische opleidingen bieden waarmee professionals de kennis verwerven waar in de praktijk om gevraagd wordt.