Blog

Een geslaagde kick-off met onze trainees!

2 min. leestijd 13 september 2019

Gisteren hebben we samen met bijna 100 trainees de start van traineeships afgetrapt bij Hotel Postillion in Bunnik.

Welkom bij Voort!

Onze nieuwe algemeen directeur Hélène Colen begon met een welkomstwoord en vertelde over haar start bij Voort. Vervolgens gingen we dieper in op de verschillende trainingen van de traineeships. Zo vertelde onze trainer Roel Bonten meer over de persoonlijke trainingen voor aankomend jaar. En Annet Hock & Karen Ponne vertelden uitgebreid over één van onze populairste persoonlijke training: het merk IK.

Een verdieping op de inhoud

We starten dit najaar met 10 technische traineeships. Iedere traineeship heeft een eigen specialisme en een programma dat toegespitst is op het vakgebied. Met een trainer en consultants van Voort werd er dieper ingegaan op de inhoud van de technische trainingen. De trainer vertelde alles over de inhoud van de technische trainingen en hoe het jaar eruit gat zien. Wat kunnen de trainees verwachten? Hoe ziet een training eruit? Wat gaan ze precies leren? De trainees kregen de gelegenheid om zo veel mogelijk vragen te stellen. Aan zowel de trainer als aan de consultants van Voort. Dé kans om alles te vragen wat je wilt.

Elkaar beter leren kennen

Deze kick-off is de start van een jaar ontwikkeling. Een mooi traject dat je start met een groep starters met een soortgelijke studie – en wie weet ook interesses. Je gaat een jaar lang veel tijd met elkaar doorbrengen, dus waarom leer je elkaar niet meteen beter kennen. Dat deden we met het netwerkspel. Gewapend met een pak van 10 kaarten met leuke vragen werd iedereen uitgehoord over zichzelf.

quote

Wat is je grootste wens? Wat vind je belangrijk in het leven? Waarom heb je voor dit traineeship gekozen?

Zo leer je elkaar in no-time veel beter kennen. Na het vragenvuur vertelt iedereen wat hem of haar is opgevallen aan de ander, welke antwoorden zijn blijven hangen en wie je echt beter hebt leren kennen.

Eten en drinken maakt het gezellig

Aan het einde van de middag hoorden we wat magen knorren. Tijd om je eigen hamburger samen te stellen. Er kwamen genoeg creatieve hamburgers voorbij, van simpel tot zorgvuldig gecreëerde lagen. Voor de liefhebbers was er nog genoeg ander lekkers, zodat iedereen met volle buik weer naar huis kon. Een geslaagde kick-off en wij wensen alle trainees heel veel succes en plezier!