Blog

Work your love

2 min. leestijd 19 augustus 2018

Voel jij je helemaal thuis in de techniek. Heb je al jaren ervaring of kom je net de arbeidsmarkt op. Of je in je vrije tijd nou bezig bent met technische challenges, of liever op de bank hangt met de nieuwste game. Dat maakt helemaal niet uit! Het gaat erom dat je doet wat je leuk vindt. Waar word jij blij van? Waar krijg je energie van? Ontdek welke technische baan jouw hart sneller laat kloppen. Work your love!

How it works

Work your love… Via detachering, hoe werkt dat dan? Heel simpel. Jij zet ons aan het werk om voor jou de baan te vinden die bij je past. Vertel ons tijdens een gesprek je ambities en wat je precies zoekt. Wij vinden voor jou de juiste functie en begeleiden je van begin tot einde om te kijken hoe wij je kunnen helpen verder te groeien. Lees hier hoe jouw traject verloopt.

Where to work

Profiteer van ons landelijke netwerk van ruim 800 opdrachtgevers. Van grote tot kleine bedrijven. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die (nog) niet gepubliceerd zijn. Met een aantal bedrijven, zoals een Heijmans, BAM of Gemeente Utrecht, werken we nauw samen en kennen de afdelingen dan ook door en door. Zo weten wij jou met de juiste persoon in contact te brengen.

Work your love!