Blog

Wij zijn Voort

2 min. leestijd 1 september 2016

Wij zijn Voort. Sinds 1 september een bundeling van krachten tussen KP&T en TRACÉ. En daarmee zijn we in een keer het grootste detacheringsbureau van én voor technische professionals in Nederland. ‘Groei verder. Ga Voort’ is waar we voor staan. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Utrecht.

KP&T en TRACÉ hebben beiden een geschiedenis van ruim 18 jaar als technisch detacheringsbureau. De bundeling van krachten vraagt om een nieuwe sterke merknaam. Voort is onze nieuwe naam. Voort geeft richting aan een sterk landelijk netwerk, opgebouwd met professionals en opdrachtgevers. Dat netwerk hebben we aanzienlijk vergroot, onze persoonlijke aanpak behouden. Ons streven naar de juiste professional op de juiste plek’ brengen we naar een nog hoger niveau. De Voort Academy wordt beter, scherper, meer vooruit op de toekomst.

Voort verbindt. Voort werkt samen. Met nu al ruim 1000 technisch professionals in dienst blijven we nieuwsgierig. Altijd op zoek naar vernieuwing, vooruitgang en verandering. Voort wil technisch Nederland simpelweg verder brengen. Volg Voort op LinkedinFacebook en/of Twitter.