Blog

Voort jarig! We bestaan alweer 1 jaar

2 min. leestijd 1 september 2017

Het is alweer één jaar geleden dat we verder zijn gegaan als Voort. Door de bundeling van krachten tussen twee technische detacheringsbureau’s werd Voort in een keer het grootste detacheringsbureau van én voor technische professionals in Nederland. Met één duidelijke missie: “De juiste professional op de juiste plek” naar een hoger niveau brengen. Inmiddels zijn we een jaar verder, een mooi moment voor een terugblik op afgelopen jaar.

Van twee bedrijven één maken, dat was vorig jaar naar verwachting de grootste uitdaging. Dat is gelukt! In totaal hebben we 11 vestiging door heel Nederland met ruim 130 interne medewerkers in dienst, met allemaal dezelfde missie.

Voort Academy

Jezelf ontwikkelen staat bij Voort centraal, zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Groeien doe je samen. Afgelopen jaar hebben we flink gewerkt aan het verbeteren van de Voort Academy. Beter, scherper en meer vooruit op de toekomst. Daarvoor zijn we nieuwe samenwerkingen aangegaan met de beste opleiders. Hierdoor kunnen we een breder opleidingspakket aanbieden en bevatten onze trainingen inhoudelijk meer diepgang dat aansluit op de nieuwste ontwikkelingen. Aankomend jaar starten ruim 110 starters aan het Jong Professional Programma en gaan zich verder ontwikkelen bij opdrachtgevers op uitdagende projecten.

Verbinding

De grootste technische detacheerder zijn betekent niet dat we het persoonlijk contact verliezen. Integendeel. De verbinding met elkaar aangaan vinden wij erg belangrijk. Stilstaan bij zowel hoogte als bij diepte punten, grote en kleine dingen. Een kaartje of een telefoontje bij het doorkomen van de proeftijd of een verjaardag. Het organiseren van een pizza-avond of projectbezoeken. Dat blijven we doen.

Innovatie

Vooruit lopen op de rest en door blijven groeien zodat we de beste dienstverlener kunnen zijn, dat vinden we bij Voort belangrijk. Daarom focussen wij ons op de nieuwste innovaties en hebben we afgelopen jaar hard aan gewerkt om de eerste stappen te zetten.

Vacatureaanbod

Het belangrijkste is dat technische professionals de baan van hun leven vinden waar zij hun ambities kunnen waarmaken. Als technisch detacheerder is de diversiteit aan banen essentieel. Door betere samenwerkingen met opdrachtgevers biedt Voort banen op de meest uitdagende projecten bij diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Bekijk ons aanbod van ruim 700 vacatures.

Techniekmens campagne

Het nieuwe merk Voort was nog niet zo bekend in technisch Nederland. Daarom hebben we afgelopen jaar hard gewerkt aan meer naamsbekendheid en zijn we op de radio geweest met de campagne: “Techniekmens”.

Toekomst

Voort verbindt. Voort werkt samen. Met nu al ruim 1000 technisch professionals in dienst blijven we nieuwsgierig. Altijd op zoek naar vernieuwing, vooruitgang en verandering. Voort wil technisch Nederland simpelweg verder brengen.

Volg Voort op Linkedin en Facebook