Blog

Voort groeit: collega’s aan het woord

4 min. leestijd 21 oktober 2016

We zijn druk bezig om onze professionals aan de juiste opdrachtgever te verbinden. En ook hebben we de afgelopen tijd een groot aantal nieuwe collega’s aan het werk gezet. Bijna iedere week krijgt één van onze vestigingen er versterking bij. Voort groeit verder. In alle opzichten. Maar hoe zijn onze nieuwe collega’s hier terecht gekomen? Waarom kiezen ze voor Voort? En hoe bevallen de eerste weken binnen de organisatie? Vier collega’s vertellen het.

Collega’s aan het woord

Nelleke Kastelein, Remon Hollanders, Kyra Brugman en Marco Reemer spraken over hun eerste weken bij Voort. Alle vier zijn ze werkzaam in een ander vakgebied. Zo is Nelleke bezig met de personeels- en salarisadministratie. Remon is verantwoordelijk voor de online marketing. Kyra zet zich in als consultant geo-informatie. En Marco neemt als consultant het vakgebied elektrotechniek op zich.

Nelleke zit op het hoofdkantoor in Utrecht
Met haar diploma op zak maakt Nelleke de overstap van student naar het werkende leven. Dat betekent omschakelen. Maar haar eerste weken bevallen prima. “Het gaat goed, en ik vind het heel leuk. Ik heb een aantal gesprekken gehad voordat ik hier begon. De openheid en cultuur van Voort sprak me aan. De variatie in de werkzaamheden. En het stukje verantwoordelijkheid dat je hier krijgt. Verder ben ik er open ingegaan.”

Remon vind je tussen de vrouwen van de marketingafdeling
Voort voldoet aan de verwachtingen van Remon. “Het is een stabiele organisatie met een corporate structuur. Maar wel een persoonlijke benadering. Dit is uniek binnen corporate organisaties.”

De mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen heeft een grote rol gespeeld bij Remon’s keuze voor Voort. “Er is ruimte voor ontwikkeling en groei waardoor er voor een online marketeer binnen het vakgebied kansen liggen. Het is precies de stap die ik wilde zetten.

Samen met Voort groeien is mijn doel.”

Op landelijk niveau opereert Kyra
“Ik heb voor Voort gekozen omdat ik zin had in iets positiefs. Sales triggert mij. En het voelde gewoon goed.”

Maar hoe bevalt haar keuze voor Voort? “Het is hier leuk. Ik word goed ingewerkt. Er is op dit moment 1-op-1 begeleiding. Zo merk ik dat er tijd en energie in mij gestoken wordt. En in mijn ontwikkeling.”

Vanuit Amsterdam doet Marco zijn werk
Ook collega Marco in Amsterdam werkt sinds enkele weken bij Voort. “Goed! Het is wel even wennen. Alle organisaties zijn toch weer anders.” En hij vertelt dat hij leuke collega’s heeft. Dat horen we graag. Waarom koos Marco voor Voort? “Ontwikkeling en vastigheid. En door mijn sales achtergrond was de functie een logische keuze.” Een duidelijk antwoord.

Voort groeit

Naast Marco, Kyra, Remon en Nelleke zijn er nog veel meer collega’s begonnen. Samen brengen wij Voort verder. Wil je ook bij ons komen werken? Kijk of jouw functie tussen de openstaande vacatures staat of stuur een open sollicitatie.