Blog

Starterstrainingen junior consultants

3 min. leestijd 11 oktober 2016

Ontwikkeling staat centraal bij Voort. Het is belangrijk om constant te blijven groeien, zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak. Daarom is er de Voort Academy voor onze professionals. Maar groeien geldt niet alleen voor de professionals die bij ons in dienst zijn. Ook onze consultants blijven zich ontwikkelen. Zo hebben de eerste starterstrainingen voor de junior consultants afgelopen maand plaatsgevonden.

Ontwikkelen bij Voort

De starterstraining is voor alle junior consultants en wordt tijdens de eerste periode van het dienstverband gevolgd. De consultants volgen interne en externe trainingen. Deze trainingen zijn verspreid over de eerste 2 jaar van het dienstverband. Het doel van het opleidingstraject is om de vaardigheden van de consultants te verbeteren. Tijdens de externe trainingen leren ze meer over de commerciële technieken van Kenneth Smit. De trainingen worden verzorgd door verschillende managers op het hoofdkantoor van Voort (Utrecht).

Samen werken aan vooruitgang

De eerste reacties waren positief. Door het volgen van een training kom je met alle collega’s op dezelfde lijn te zitten. En je bouwt in korte tijd veel kennis op. Zo kun je samen doelgericht werken om de juiste professional op de juiste plek te krijgen.

“Een waardevolle training die je verder gaat helpen bij het werken bij Voort. Met deze training ontwikkel je je commerciële vaardigheden, waardoor je werk makkelijker wordt en het is fijn dat er in deze ontwikkeling energie gestoken wordt. En het zorgt ervoor dat je met je collega’s in dezelfde fase zit.” (Rutger Versteegh, consultant elektrotechniek)

Ben jij op zoek naar een werkgever die staat voor ontwikkeling? Bekijk de actuele vacatures van Voort of stuur een open sollicitatie naar opensollicitatie@voort.com.