Blog

Samenwerking met Cadac Group

2 min. leestijd 23 mei 2017

Voort gaat komend jaar samenwerken met Cadac Group om technische professionals de mogelijkheid te bieden om zich verder te ontwikkelen binnen hun vakgebied. De focus van deze samenwerking ligt op het aanbieden van een passend opleidingsprogramma voor professionals in de bouw en installatietechniek, omdat juist in deze sectoren er veel vraag is naar goed opgeleid personeel. Met onze opleidingsprogramma’s wordt ingespeeld op de huidige kennisvraag in de arbeidsmarkt.

De trainingen van Cadac

Jaarlijks worden de trainingen van Voort geëvalueerd en wanneer nodig aangepast. Ook worden er ieder jaar nieuwe trainingen aangeboden. Om de juiste trainingen op het juiste moment aan te bieden, werken we samen met diverse opleiders. Cadac Group gaat voor Voort de Revit trainingen verzorgen voor het Jong professional programma. Maar ook het online assessment dat onderdeel is van de selectieprocedure voor Hogere installatietechniek wordt opgepakt door Cadac. Met het assessment wordt het Revit kennisniveau van de deelnemers bepaald, en kunnen degenen met onvoldoende kennis op dit gebied een e-learning volgen.

Waarom samenwerken met Cadac?

Cadac Group is een grote speler in de Benelux op het gebied van IT. Ook ontwikkelt het bedrijf diverse software voor het vereenvoudigen van complexe ontwerpprocessen in de bouw, engineering- en productie-industrie. En ze hebben ervaring met de ontwikkeling van diverse programma’s zoals Revit MEP, Autodesk Civil 3D, Revit Architecture en BIM 360 Glue. Daarom zijn ze de ideale partner voor het geven van Revit en BIM trainingen aan onze jong professionals. Voort kijkt uit naar de samenwerking.