Blog

Samenwerking met Bewuste Bouwers

2 min. leestijd 11 juli 2017

Voort heeft een mooie samenwerking met Bewuste Bouwers. De stichting is hard aan het werk om de bouwsector aan te moedigen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, en een beter imago uit te stralen naar de buitenwereld. Een missie waar zij vol overgave aan werken. Dit doen ze onder andere door het geven van trainingen en workshops. Ook voor de professionals van Voort is het mogelijk om een trainingsdag van Bewuste Bouwers te volgen. Deze dag staat in het teken van omgevingsmanagement.

De training omgevingsmanagement

Het volgen van de training omgevingsmanagement is handig voor iedere professional die te maken heeft met projectbeheersing in combinatie met diverse (complexe) variabelen in de omgeving. Een uitdagende taak. Een omgeving is immers nooit volledig te beheersen. Tijdens de training leer je hoe je de belangen van zowel interne als externe stakeholders behartigd, en zo bijdraagt aan het behalve van het juiste resultaat.

Wat komt er aan bod?

Bewuste Bouwers laat je kennismaken met alle aspecten van omgevingsmanagement. Zo wordt een basis gelegd voor de rol van omgevingsmanager. De focus van de trainingsdag ligt op de verschillende fasen van een project in relatie tot omgevingsmanagement, zoals het ophalen van omgevingswensen tijdens de ontwerpfase tot bijvoorbeeld het BLVC plan (Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatie) tijdens de uitvoeringsfase.