Blog

Vandaag gaat Moteq officieel verder als Voort

1 min. leestijd 18 juni 2018

Eerder dit jaar is al bekendgemaakt dat het bedrijf Moteq is overgenomen door Voort. De afgelopen maanden is goed gekeken naar de ideale samenstelling voor de toekomst. En als je onze social kanalen een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat het vandaag dé dag is dat we onze collega’s van Moteq officieel mogen verwelkomen bij Voort!

Nieuwe kansen voor de toekomst

Wij willen samen met onze professionals en opdrachtgevers technisch Nederland verder te brengen. Door deze overname zien we nieuwe kansen om deze ambitie waar te maken en de huidige marktpositie verder uit te bouwen. Vanaf heden handelt Moteq enkel nog vanuit de naam, vestigingen en werkwijzen van Voort.

Eerste overname van Voort is een feit

1 min. leestijd 1 februari 2018

Wat is er veranderd?

Er zijn geen drastische veranderingen. Alle professionals en opdrachtgevers van Moteq zijn al eerder op de hoogte gebracht en weten welke wijzigingen er voor hen zijn. Deze zijn voornamelijk van administratieve aard. Verder heten we hen natuurlijk van harte welkom bij Voort.

Nieuwe collega’s bij Voort

Voort krijgt er ook intern een hoop nieuwe collega’s bij. Deze hebben zich verspreid over een aantal vestigingen in Nederland. Zo zijn we in Utrecht gegroeid met een heel nieuw industrie team. De teams Bouw & Installatie en Industrie op onze vestiging in Amsterdam worden door een aantal collega’s versterkt. En in Hengelo hebben we de rollen omgedraaid. Daar is Voort nu te vinden op een ander adres, namelijk: Prins Bernhardplantsoen 306, 7551 HT.

Wil je meer weten over de overname? Ben jij op zoek naar een technische baan of wil jij je netwerk vergroten voor de toekomst? Kom met ons in contact!