Blog

Kick-off van het nieuwe Jong professional programma!

2 min. leestijd 7 september 2018

Afgelopen week hebben we samen met ruim 100 jong professionals het programma van september 2018 afgetrapt met een knallende kick-off. We hebben elkaar leren kennen en ontdekt waar ons hart sneller van gaat kloppen. Zowel op technisch als persoonlijk vlak!

Waarom kiezen voor het programma?

Eindelijk klaar met je studie en dan nog verder gaan met studeren. Dat wil niet iedere starter. Ze willen aan het werk. De eerste stappen maken in hun carrière. Tot je beseft dat je aan je eigen ontwikkeling moet blijven werken om te groeien in je functie. Het mooie van het Jong professional programma is jouw persoonlijke vaardigheden verbetert, je verder specialiseert in je vakgebied en ook nog werkervaring opdoet!

De voordelen van een talentprogramma

3 min. leestijd 29 april 2021

Welke programma’s zijn er?

Welke technische opleiding je ook hebt gedaan, er is een aansluitend programma voor jou. Welke dan? Er zijn er maar liefst acht! Zes van de programma’s duren een jaar. Kies je voor een opleidingsprogramma, dan ben je een halfjaar langer bezig.

Download de brochure voor meer info!

Ontvang direct alle belangrijke informatie in je mailbox!

Jong professional programma Opleidingsprogramma
BIM modelleurs Hogere elektrotechniek
BIM werkvoorbereiders Luchtbehandelingstechniek
Geo-ICT
Industriële automatisering
Mechatronics systems design
Projectmanagement civiele techniek

Wat ga jij doen na je opleiding?

Wil jij ook deelnemen aan een van de Jong professional programma’s? Dat kan! Laat van je horen en wij helpen je verder. Er zijn jaarlijks twee instroommomenten. Samen kijken wat voor jou het beste moment is.