Blog

Eerste overname van Voort is een feit

1 min. leestijd 1 februari 2018

Na het bericht dat onze interim tak zelfstandig is verder gegaan onder de naam koen, hebben we nog meer mooi nieuws. Voort heeft de eerste bedrijfsovername afgerond. We kunnen met trots vertellen dat we Moteq hebben overgenomen.

Verder groeien met onze professionals

In 2017 is er gekeken naar verschillende mogelijkheden om Voort verder te laten groeien. Met de overname van zo’n mooi bedrijf als Moteq hebben we een grote stap gezet voor de toekomst. Het team wordt versterkt met 15 interne collega’s en 110 technische professionals. Zoals bekend, is de technische sector een uitdagende arbeidsmarkt. Door het vergroten van ons netwerk van werktuigbouwkundigen, elektrotechnici, bouwkundigen, installatietechnici en civieltechnici kunnen we nog beter voldoen aan de vraag naar technische professionals.

Technisch Nederland verder brengen

Het is de ambitie van Voort om samen met professionals en opdrachtgevers technisch Nederland verder te brengen. Met deze overname ziet Voort nieuwe kansen om deze ambitie waar te maken en de huidige marktpositie verder uit te bouwen. De komende maanden worden gebruikt om onderling tot een ideale samenstelling te komen. Voorlopig blijft Moteq nog handelen vanuit eigen naam, vestiging en werkwijze.

Een nieuw zusje: interim wordt zelfstandig!

2 min. leestijd 16 januari 2018