Training NEN 1010

Belangrijkste wijzigingen

Het werken aan elektrische installaties wordt steeds ingewikkelder: in technisch opzicht én qua regelgeving. De regelgeving wordt steeds complexer en is sterk aan wijzigingen onderhevig.

Inhoud NEN 1010 belangrijkste wijzigingen

Tijdens de training worden de wijzigingen in de nieuwe norm NEN 1010 behandeld. De training behandelt stapsgewijs en per hoofdstuk de belangrijkste veranderingen in de norm en de impact op het ontwerp en de aanleg van installaties.

Voor wie is de training?

De training is bestemd voor deelnemers die in het verleden de cursus NEN 1010 hebben gevolgd en praktische ervaring hebben in het ontwerpen, aanleggen, wijzigen of controleren van laagspanningsinstallaties. Omdat de theorie gekoppeld wordt aan praktijksituaties is de training interessant en concreet.

Kosten

Deze training is onderdeel van de Voort Academy. Als professional van Voort volg je kosteloos 3 trainingen per jaar inclusief catering, trainingsmateriaal en bewijs van deelname. Bij afmeldingen binnen een week voor de startdatum van de training wordt er €75,- in rekening gebracht.

Schrijf je in

Is de training NEN 1010 (belangrijkste wijzigingen) iets voor jou? Schrijf je dan hieronder in.