We helpen je bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. En we helpen onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste mensen. Als professional ben je in dienst bij Voort, maar werk je bij één of meerdere opdrachtgevers. Maar hoe verloopt het traject tot wij de juiste baan voor jou gevonden hebben?

Laat ons weten dat je op zoek bent

Maak een Boest profiel aan, zodat wij weten wat je ambities zijn en wat je wil in een baan. Wij gaan voor jou op zoek naar de technische baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen! Afhankelijk van jouw wensen komen wij met één of meerdere opdrachtgevers.

Op gesprek bij de opdrachtgever

We gaan met het hele team op zoek naar de juiste werkplek. En wij vinden dé baan voor jou bij 1 van onze 800+ opdrachtgevers. Daar stellen wij je voor en bereiden samen het sollicitatiegesprek voor.

Tekenen voor jouw nieuwe baan

Ben jij na het gesprek positief? En de opdrachtgever ook? Dan is het simpel. We plannen een arbeidsvoorwaardelijk gesprek en binnen no-time kun jij je contract tekenen. Die nieuwe baan is binnen!

We blijven elkaar spreken

We blijven elkaar natuurlijk spreken. Door het jaar heen plannen we met regelmaat een evaluatiemoment in om te bekijken waar jij staat en welke ontwikkelingsmogelijkheden bij jou passen. Zo hebben we het opleidingsbudget, coachingstraject en de trainingen van de Voort Academy. En wil je ons vaker spreken? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

En dan is de keus aan jou

Wanneer een project afloopt heb je verschillende keuzes. Je kunt in dienst bij de opdrachtgever, wij verlengen het contract via Voort of je gaat aan de slag bij een andere opdrachtgever.

Wat moet je nog meer weten?

We werken samen met meer dan 800 opdrachtgevers. Hierdoor hebben we kennis van vacatures die nog niet gepubliceerd zijn, of niet openstaan via het bedrijf. Wat voor functie je ook zoekt. Bij grote of kleine bedrijven. Wij helpen je met de eerste stap.

  • TEG Multisite Sites
  • Voort
  • Jouw traject