Jong professional programma

Je bent jong en je wil wat. Je bent een techniekmens met een eigen verhaal.

Gaat #jouwverhaal ook verder bij Voort?

Je staat aan het begin van je carrière in de techniek. Zit barstensvol ambitie. Je hebt een diploma op zak en misschien 1 of 2 jaar ervaring. Maar uitgeleerd, dat ben je nooit. Bekijk hoe jij betaald aan de slag kunt en je tegelijkertijd verder kunt ontwikkelen.

Kom kennismaken

Maak kennis met onze jong professionals

Heb jij het in je?

Hé, techniekmens! We zijn heel benieuwd naar #jouwverhaal. Bij ons sta jij centraal. Jouw ambitie reikt verder en daarom kijken we ook naar je toekomst. Kom anders even kennismaken en ontdek of het Jong professional programma iets voor jou is.

Volledig betaalde opleiding

Een jaarcontract bij Voort

Een baan die bij je past

Zie je dit helemaal zitten? Kom kennismaken!

Veelgestelde vragen

  • Je komt in dienst bij Voort, maar gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we precies die baan vinden die bij jou past. Een werkplek waar je kunt blijven bouwen. Een plek waar jouw verhaal verder gaat.

  • De werktijden zijn afhankelijk van de functie en opdrachtgever waar jij aan de slag gaat.

  • Je moet er rekening mee houden dat je naast de trainingen ook thuis nog bezig met met studeren. Het aantal studie-uren varieert per persoon.

  • De trainingen vinden plaats op de Voort kantoren in Apeldoorn, Utrecht of Weert. Het kan voorkomen dat een training op een externe locatie van één van onze opleiders wordt gegeven.

  • Nee, het Jong programma wordt volledig betaald door Voort.

  • Tijdens het programma word jij begeleid door een eigen consultant. Je kunt hem of haar te allen tijde telefonisch of per e-mail bereiken. Ook worden er met regelmaat evaluatiemomenten ingepland om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast zijn de ervaren trainers altijd te bereiken om jouw inhoudelijke vragen te beantwoorden.

  • Je ontvangt een jaarcontract van Voort. Hierbij zit ook een studieovereenkomst die je moet tekenen voor het volgen van het Jong professional programma. De kosten van het programma worden betaald door Voort.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer