Werken of toch doorstuderen?

Bij Voort kan het allebei. De juiste baan voor jou. Met veel afwisseling en goede arbeidsvoorwaarden, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. En met het Jong professional programma of opleidingsprogramma ga jij je naast je baan verder ontwikkelen in jouw vakgebied. Zo heb je de zekerheid van een baan en kun jij je volledig op je ontwikkeling richten.

Meer weten?

Stel via het formulier je vraag, download de brochure of maak een afspraak voor carrière advies.

Stel je vraag

Maak kennis met onze jong professionals

Heb jij het in je?

Hé, techniekmens! We zijn heel benieuwd naar #jouwverhaal. Bij ons sta jij centraal. Jouw ambitie reikt verder en daarom kijken we ook naar je toekomst. Kom anders even kennismaken en ontdek of het Jong professional programma iets voor jou is.

Volledig betaalde opleiding

Een jaarcontract bij Voort

Een baan die bij je past

Zie je dit helemaal zitten? Laat het ons weten!

Veelgestelde vragen

  • Je komt in dienst bij Voort, maar gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. In ons netwerk van ruim 800 opdrachtgevers gaan we precies die baan vinden die bij jou past. Een werkplek waar je kunt blijven bouwen. Een plek waar jouw verhaal verder gaat.

  • De werktijden zijn afhankelijk van de functie en opdrachtgever waar jij aan de slag gaat.

  • Je moet er rekening mee houden dat je naast de trainingen ook thuis nog bezig met met studeren. Het aantal studie-uren varieert per persoon.

  • De trainingen vinden plaats op de Voort kantoren in Apeldoorn, Amsterdam, Utrecht of Weert. Het kan voorkomen dat een training op een externe locatie van één van onze opleiders wordt gegeven.

  • Nee, het Jong professional programma wordt volledig betaald door Voort.

  • Tijdens het programma word jij begeleid door een eigen consultant. Je kunt hem of haar te allen tijde telefonisch of per e-mail bereiken. Ook worden er met regelmaat evaluatiemomenten ingepland om jouw voortgang te bespreken. Daarnaast zijn de ervaren trainers altijd te bereiken om jouw inhoudelijke vragen te beantwoorden.

  • Je ontvangt een jaarcontract van Voort. Hierbij zit ook een studieovereenkomst die je moet tekenen voor het volgen van het Jong professional programma. De kosten van het programma worden betaald door Voort.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer