Werken bij gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen is de grootste stad van Gelderland én Oost-Nederland. Een historische stad waar er bewust voor wordt gekozen om dicht bij de inwoners te staan. De gemeente streeft naar de ontwikkeling en vernieuwing van de omgeving. Om te zorgen voor een leefbare en vernieuwende gemeente wordt er veel samengewerkt met onder andere Provincie Gelderland, bouwbedrijven en technische adviesbureau’s. Vanuit onze raamovereenkomst met de gemeente Nijmegen krijgen we regelmatig aanvragen voor technische professionals zoals werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars en adviseurs.

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Gemeente Nijmegen
 • Wat is werken bij de gemeente?

  Gemeente Nijmegen kiest er bewust voor om dicht bij de mensen te staan. Dit doen ze door te investeren in communicatie en inspraak én door samenwerking te zoeken met de burger en het bedrijfsleven. Gemeente Nijmegen heeft een sociaal gezicht, daarnaast is het de stad van de stadsontwikkeling en -vernieuwing. Er zijn een aantal interessante projecten in de komende jaren, zoals de Waalsprong, het Waalfront, de dijkverlegging in Lent, de prachtwijk Hatert en ook binnenstedelijke vernieuwingen.

  Wat is werken via Voort?

  Voort biedt genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen, opleidingsbudget en coaching. Of je een starter bent op zoek naar een eerste baan of een professional met meer werkervaring die toe is aan een volgende stap. Wij begeleiden je van begin tot einde om te kijken hoe wij je kunnen helpen verder te groeien.

  Solliciteer meteen

  Renovatie van de WaalbrugRenovatie van de Waalbrug

  Op de planning: vervangen betondek, onderhoud- en schilderwerkzaamheden, herstel en versterking staalconstructie en nog meer! Na de renovatie rijdt verkeer ook in de toekomst vlot en veilig over de brug.

  Geïnteresseerd in een functie?

  Lijkt het jou wel iets om te werken bij gemeente Nijmegen? Laat het mij weten, zodat ik jou op het juiste moment kan voorstellen. Al je vragen over de gemeente of over Voort kun je natuurlijk ook aan mij stellen!

  Thijs Leenders

  Manager civiele techniek

  +31 6 41852977

  Werken bij een andere gemeente

  Werken bij Gemeente UtrechtGemeente Arnhem