Werken bij gemeente Arnhem

Er werken zo’n 1.000 medewerkers bij Gemeente Arnhem om ervoor te zorgen dat de stad op de juiste manier vertegenwoordigd wordt. Arnhem staat bekend als groenste stad van Nederland. Er zijn jaarlijks honderden culturele bezigheden en festivals. En er zijn niet voor niets diverse grote bedrijven gevestigd. Vanuit onze raamovereenkomst met de gemeente Arnhem krijgen we regelmatig aanvragen voor technische professionals zoals werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars en adviseurs.

 • TEG Multisite Sites
 • Voort
 • Werken bij gemeente Arnhem
 • Werken via Voort

  Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wij zoeken de juiste technische baan voor jou bij de gemeente Arnhem. Ook dan blijven we elkaar natuurlijk spreken om te bekijken waar jij staat en welke ontwikkelingsmogelijkheden bij jou passen. Daarvoor heb jij een opleidingsbudget, coachingstraject en trainingen van de Voort Academy. Wij begeleiden je van begin tot einde en kijken hoe wij je kunnen helpen verder te groeien.

  Een baan bij gemeente Arnhem

  Zet jouw talent in voor de stad. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht, dat is het motto van de gemeente Arnhem. En met regelmaat is er vraag naar technische professionals. Hier helpen wij ze bij. Ben jij geïnteresseerd in een baan bij de gemeente? Laat het ons weten en wij stellen je op het juiste moment voor!

  Solliciteer nu

  Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

  Geïnteresseerd in een functie?

  Lijkt het jou wel iets om te werken bij gemeente Arnhem? Laat het mij weten, zodat ik jou op het juiste moment kan voorstellen. Al je vragen over de gemeente of over Voort kun je natuurlijk ook aan mij stellen!

  Thijs Leenders

  Manager civiele techniek

  +31 6 41852977

  Op zoek naar alle vacatures?

  Wij werken samen met meer dan 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Ben je benieuwd naar de functies? Bekijk dan alle vacatures van onze opdrachtgevers.

  Werken bij andere gemeenten

  Werken bij Gemeente UtrechtGemeente Nijmegen