All jobs

Manufacturing Engineer

9-9-2020 Bachelor High tech Almelo

Key responsibilities

In deze functie ben jij nauw betrokken bij het wijzigen van reeds bestaande producten, maar je neemt ook nieuwe producten in productie. Je ontwerpt het productieproces volgens de laatste inzichten in Lean Manufacturing. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de productie performance, na het in productie nemen van nieuwe producten, en je initieert verbeteringen of correctieve maatregelen. 

Je bent een technisch intermediair tussen productie en klant bij fabricageprojecten. Je ontvangt het datapakket van klanten en controleert deze op produceerbaarheid, hiermee lever je input voor het maken van een offerte. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van het productieproces, jouw doelstelling is om dit proces zo Lean mogelijk in te richten.

Met jouw kennis van procesoptimalisatie ontwerp je een Lean ingericht productieproces voor specifieke producten. Hierbij hoort het opzetten van een nieuwe assemblagelijn en het aanbrengen van aanpassingen in een bestaande productielijn. Je zorgt voor de validatie van de productieprocessen en je traint de direct betrokken medewerkers. Je bewaakt de productieprestaties, zoals doorlooptijd en rendement en je neemt correctieve maatregelen.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van een teststrategie en je schrijft werkinstructies voor het uitvoeren van testprotocollen en het coördineren bij het installeren van hard- en software-updates op testmiddelen. Je maakt een rootcause-analyse van productieproblemen en organiseer je of neem je deel in de FMEA. 

Knowledge, skills and abilities

Jij herkent jouzelf in bovenstaande werkzaamheden en ziet jezelf deze werkzaamheden al helemaal uitvoeren. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:
 • Een afgeronde HBO-of WO-opleiding in de richting van Elektrotechniek of gelijkwaardig;
 • Je hebt min. 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur ervaring met (proces)testers;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met productieprocessen en het optimaliseren hiervan d.m.v. Lean/6 sigma;
 • Je bent gewend om te werken volgens vastgestelde processen en procedures;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je legt makkelijk contact en streeft naar het behalen van de beste resultaten in teamverband;
 • Samenwerken is voor jouw geen probleem, ook niet met verschillende afdelingen die elk eigen belangen hebben;
 • Je hebt een ondernemende, pro-actieve en resultaatgerichte mindset;
 • Je hebt projectmanagementvaardigheden en een sterke analytische vaardigheden.

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Where you’ll end up

De opdrachtgever is specialist op het gebied van elektronica, embedded software en projectmanagement. Het biedt engineeringdiensten in de high-tech markt in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf heeft onder andere specialistische kennis op het gebied van draadloze communicatie, automotive modules voor elektrische aandrijfsystemen en pre-compliance testing.

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Aniek Oude Wolbers

Consultant high tech

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below