All jobs

Software Engineer

31-1-2020 Vocational, Bachelor, Master High tech Best

Key responsibilities

Senior embedded software engineer:
software
productontwikkeling
embedded
applicatieprocessors
Werk je graag aan diverse projecten bij een platte organisatie met informele werksfeer? Heb je graag de vrijheid om ideeën aan te dragen en te onderbouwen met technische kennis? Dan ben je hier aan het goede adres?

Zo ziet jouw dag als senior embedded software engineer eruit:Het team Software Engineering ontwerpt besturingen voor een grote variatie aan mechatronische systemen en producten. De expertise ligt zowel op het gebied van Industriële Besturingen als Embedded oplossingen. Daarnaast ontwikkelen ze ook PC-applicaties voor de userinterface of dataverwerking. De interfaces tussen mechatronica en elektro naar software spelen een belangrijke rol.
Binnen multidisciplinaire projecten als een innovatief chirurgisch instrument, een draagbare bloeddrukmeter, of een hightech systeem voor glasvezeluiteinden, is software al in de conceptfase betrokken. Hierdoor zorgen we voor het beste resultaat en is de kwaliteit van onze software van een hoog niveau.

Als Senior Embedded Software Engineer heb je een allround functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het specificeren, ontwerpen, toepassen en testen van software binnen de embedded systemen. Hierbij werk je zowel met C, C++, Scrum, Agile, Linux en Windows. Je beschikt over een goede technische knowhow op het gebied van Embedded Software en neemt de leiding wanneer nodig. Daarbij treed je op als coach en begeleider voor (junior) software engineers.

Knowledge, skills and abilities

Wat breng je mee?
 • Hbo- of wo-diploma, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek, Technische Informatica of Technische Computerkunde
 • Vijf of meer jaar ervaring met ontwikkeling van embedded software
 • Bekend met meerdere programmeertalen (zoals C, C++) op verschillende platformen (Linux, Windows) en processoren (ARM, Intel)
 • Kennis van en/of ervaring met verschillende ontwikkelmethoden en technieken (realtime, UML, RUP, Agile, V-model)
 • Analytisch sterk, proactief, energiek en gedreven

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Where you’ll end up

De organisatie is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, robotic en medical systems. 

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Paul Firet

Manager High Tech & Industrie

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below