All jobs

GIS Ontwikkelaar

10-5-2019 Bachelor Geo-information Utrecht

Key responsibilities

Binnen deze uitdagende functie krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot een GIS Ontwikkelaar. Je ontwikkelt in bekende GIS producten die aan de top van de Nederlandse markt staan. Je krijgt in het begin begeleiding van senioren die alle nodige kennis in huis hebben, daarnaast maak je kennis met de bedrijfseigen netwerken. Dit allemaal om de specialist te worden die het bedrijf verder gaat brengen! Je kan ingezet worden om projecten op te pakken in beheer, consultancy en interim, uiteraard allemaal in overleg. Binnen deze functie werk je samen met toonaangevende opdrachtgevers die allen afnemers zijn of worden.  
Waar programmeren is, is innovatie, je moet het dus leuk vinden om nieuwe technieken eigen te maken. Binnen de functie wordt gewerkt met o.a. Java, C#, Magik en C++, het is geen eis dat je ervaring hebt.

Knowledge, skills and abilities

Om deze functie succesvol uit te voeren moet en je een Hbo of Wo studie hebben voltooid en de richting van ICT interessant vinden. Vanzelf spreken kun je ook aantonen affiniteit te hebben met programmeren, ook projectjes die je zelf op hebt gepakt zijn hierbij interessant. Naast Java, C++ of C# is het ook handig als je Nederlands spreekt aangezien je bij klanten moet zitten die Nederlands als voertaal hebben.
Mocht je bovenstaande talen nog niet kunnen, dan is het ook goed als je ervaring hebt met Python, R of een andere programmeer taal.

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Where you’ll end up

GIS en ICT, een waardevolle combinatie. De organisatie is marktleider in het specifieke segment en heeft naast de meest betrouwbare oplossing ook nog de meeste innovatie trajecten.

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Hans de Jong

Consultant geo-informatie

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below