Jobs

Trainee GIS adviseur Nijmegen

10-5-2019 Bachelor Starters & trainees Nijmegen

Key responsibilities

Als trainee GIS adviseur in omgeving Nijmegen ga jij aan de slag met ruimtelijke informatie binnen bijzondere projecten. Je adviseert bij de grote projecten waar geo-informatie een grote rol speelt. Voor deze functie zoeken wij iemand met al wat werkervaring. Het gaat om het omzetten van de Asset Data (luchtfoto en AutoCAD). Je zal verantwoordelijk zijn voor data omzetten, invoeren en converteren in een GIS systeem. Zo weten jouw collega's hoe ze deze informatie het best kunnen inzetten vanuit hun functie.


Lijkt het je leuk om routes uit te stippelen rekening houdend met ecologisch verantwoorde keuzes en veiligheid voor de burgers? En word jij warm van PostGIS/SQL, Python in Qgis, AutoCAD en FME, én wil je je daarnaast op persoonlijk vlak ontwikkelen? Werken met geografische data en werken aan jezelf? Dat is het traineeship Geo-ICT in een notendop. Zo kan jij tijdens je baan als trainee GIS specialist je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

Knowledge, skills and abilities

Wij zoeken echte techniekmensen. Mensen die meer kennis willen. Die willen werken aan waar ze blij van worden. Als trainee GIS adviseur heb jij:
  • een diploma van een relevante HBO- of WO-opleiding (of bijna afgerond)
  • 2 jaar werkervaring als (junior) GIS adviseur
  • een (afstudeer)stage of project dat aansluit op het programma (geen must, maar een pré)

What do you get?

In één jaar ga jij je naast je baan verdiepen in de geo-informatie. Jouw programma is uiteraard helemaal toegespitst op recente ontwikkelingen in het vak. Zeven dagen vakinhoud. Vijf dagen persoonlijke training. Zo leer jij jezelf beter kennen, krijg je nog meer technische kennis én natuurlijk de baan waar jij blij van wordt. Ook krijg je:
  • de opleiding volledig betaald
  • een vast contract bij Voort
  • een leuk salaris
  • intensieve begeleiding van Voort én de opdrachtgever
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus

Where you’ll end up

Onze opdrachtgever is een landelijke energiebedrijf met diverse grote kantoren. Een werkplek waar ruimte is voor ontwikkeling en gezelligheid.


 

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van trainee GIS adviseur en/of het programma? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Contact

Jessica Vosmeer

Recruiter geo-informatie

Apply now

Apply by completing the form below

We makes use of cookies to enhance browsing experience and to analyse our traffic.

Read more