All jobs

Proto Engineer (binnen een High Tech omgeving)

20-1-2021 Vocational, Bachelor, Master Electrical engineering, High tech, Mechanical engineering Eindhoven

Key responsibilities

Als proto engineer help je binnen de projecten met de realisatie van enkelstuks machines, kleine-serie producten en meet-/testopstellingen. Je bijdrage begint al vroeg in het project door mee te denken in het ontwerp, bijvoorbeeld ten aanzien van assemblage. Je werkt zelfstandig en hebt voldoende inzicht om met minimale instructie, toch tot een werkend product te komen. Je krijgt hierbij de vrijheid om met verbetervoorstellen te komen en deze, in samenspraak met je collega engineers, door te voeren.

Je bent goed bekend met de vakgebieden van precisie mechanica en/of elektro. Werken met een CAD-model, productietekening of schema ten behoeve van assemblage gaat vloeiend. Dat kan ook in de cleanroom zijn. Ook het maken of aanpassen van een onderdeel via conventioneel draaien, frezen of 3D printen is geen probleem. Daarnaast denk je graag mee over oplossingen voor prototypes en assemblage tools. Hiervoor ben je gemakkelijk benaderbaar.

Knowledge, skills and abilities

Je hebt een brede interesse in techniek, bijvoorbeeld richting elektronica of software. Ontwikkelmogelijkheden in je werkgebied pak je graag aan. Dat kan ook richting engineering of voorbereiding voor serieproductie zijn. Jouw werkplek is schoon en georganiseerd. Je neemt graag de vrijheid om zelf structuur aan te brengen in je werkzaamheden. Je hebt oog voor detail, werkt secuur en weet wanneer te stoppen indien er iets niet goed zit. Soms dus een pas op de plaats, maar af en toe moet er ook gewoon aangepakt worden. Sporadisch bij de klant of op een andere vestiging, maar meestal in onze eigen proto werkplaats. Je zoekt de samenwerking met collega’s graag op. Zij kunnen op jou rekenen om flexibel bij te springen met urgente vragen.

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Where you’ll end up

De organisatie is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial systems & vision, embedded, optomechatronic en medical systems. De organisatie is een onderneming die opdrachtgevers met een breed scala aan competenties ondersteunt

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Paul Firet

Manager High Tech & Industrie

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below