All jobs

Uitvoerder Retail Bouwkunde

27-5-2020 Vocational Structural engineering Rosmalen

Key responsibilities

Wij zijn op zoek naar een uitvoerder die het leuk vindt om kortlopende projecten op te pakken. Het betreft hier bouwkundige projecten in de retail. De werkzaamheden bestaan uit het verbouwen, ombouwen en de nieuwbouw van projecten in de retail, denk hierbij aan: supermarkten, restaurants en winkels. Geen dag is hetzelfde, je bent telkens druk bezig met het soepel laten verlopen van de projecten op een zo efficiënt mogelijke wijze. Opdrachtgevers in de retail willen dat de projecten een zo kort mogelijke doorlooptijd hebben zodat de winkels, supermarkten, restaurants gewoon door kunnen draaien tijdens een verbouwing of eventueel zo kort mogelijk gesloten zijn voor het publiek. 
 

Knowledge, skills and abilities

Als uitvoerder in de retail ben jij verantwoordelijk om de projecten te managen op tijd, kwaliteit, kosten en veiligheid. Het plannen, organiseren en je communicatieve vaardigheden zijn het belangrijkste in deze functie. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over onderstaande eigenschappen:
- Oprecht, gedreven en grensverleggend;
- Communicatief sterk;
- Creatief en uitdagend ingesteld;
- Leiderschap;
- ervaring in de retail of afbouwprojecten;
- je bent een ondernemer en werkt resultaat en klantgericht;
- je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail. 

Daarnaast ben je in het bezit van een MBO of HBO diploma aangevuld met minimaal 3 jaar werkervaring met retail projecten of projecten in de afbouw.  

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt

Where you’ll end up

Onze opdrachtgever is een bekende aannemer die lokaal werkt met de voordelen van een groot bedrijf en kwaliteit erg hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar geleden opgericht en begeeft zich in Nederland op het gebied van Ontwikkelen, Realiseren en Beheren van Vastgoed. De lijnen zijn kort en er wordt heel veel waarde gehecht aan open communicatie. Zowel met de klanten, bouwpartners als de interne medewerkers

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over onze opdrachtgever en de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Tom Zentjens

Manager Bouw & Installatie

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below