All jobs

Engineer Elektrotechniek

25-5-2022 Bachelor Electrical engineering Nijmegen, Nederland

Key responsibilities

Als Engineer Elektrotechniek maak je deel uit van een projectteam dat werkt aan uiteenlopende projecten op luchthavens, variërend van grootschalige renovaties en aanpassingen tot kleine verbouwingen en aanpassingen in de terminal. Andere onderdelen zijn het uitbreiden en moderniseren van de energieopwekking- en voorziening of de brandmeldinstallaties en doet dat vanuit de focus op duurzaamheid met innovatieve concepten. Werken voor luchthavens betekent een focus op de 24/7 operatie en de veiligheidsaspecten die horen bij een omgeving met grote mensenmassa's. Ook krijg je te maken met een opdrachtgever met een grote organisatie en veel stakeholders. Deze vraagt niet alleen om de beste technische oplossingen, maar ook om een ontwerpaanpak die past bij de ambitie en complexe structuur van hen opdrachtgevers. Je krijgt bij de opdrachtgever de kans om onder leiding van ervaren collega's alle technische ins en outs van luchthavens te doorgronden. Als aankomend professional zal je in beginsel de meer ervaren ontwerpers ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden. Het is teveel om op te schrijven maar de belangrijke verantwoordelijkheden zijn:

  • Je denkt mee in de conceptfase van het project;
  • Je werkt delen van het installatieontwerp uit conform richtlijnen en werkt deze uit (zoals energievoorziening, brandveiligheid, luchtbehandeling, zwakstroominstallaties, verlichting, telematica en communicatie- en beveiligingsvoorzieningen);
  • Je maakt veel voorkomende berekeningen op het gebied van kabel- of verlichtingsberekeningen;
  • Je coördineert en stemt de werkzaamheden af met de ontwerpleider;
  • Je ondersteunt de ontwerpleider en projectmanager in de communicatie naar de klant en het ontwerpteam.

Knowledge, skills and abilities

Voor deze functie zijn we op zoek naar jou, met een Master - of Bachelor (hbo) opleiding in de Werktuigbouw of Elektrotechniek. Of een andere technische opleiding met interesse in de gebouwgebonden technieken. Motivatie en de ambitie om duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers is het belangrijkst, de rest leer je on the job!

What do you get?

  • Uitdagende (internationale) projecten waarin jij je ideeën en creativiteit kwijt kunt.
  • Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen.
  • Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit vh.
  • Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten. 

Where you’ll end up

Onze opdrachtgever is als ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze kennis en kunde ligt bij het zorg dragen aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die het proces van onze klanten optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen; van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Niels Kleijn

Consultant Installatietechniek

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below