All jobs

Junior Projectleider Geotechnisch onderzoek (ArcGIS)

13-5-2022 Vocational, Bachelor Civil engineering, Geo-information Son en Breugel

Key responsibilities

Als junior projectleider Geotechnisch onderzoek heb je een enorm dynamische baan. Het mede beheren en organiseren van het grondonderzoek vormt een wezenlijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. Je bent een spin in het web en hebt dan ook zowel contact met de binnendienst, de buitendienst als ook de opdrachtgever. Het betreft een veelzijdige functie waarbij naast een hands-on mentaliteit ook accuratesse verwacht wordt.

De data die met behulp van het grondonderzoek wordt verkregen verwerk je vervolgens in ons informatiesysteem (GIS) en interpreteer je aan de hand van overige gebiedsgegevens (kabels-/leidingen, etc.). Het laboratorium onderzoekt vervolgens de grond op onder meer draagkracht en de adviseurs schrijven een funderingsadvies uit.

Knowledge, skills and abilities

Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is. Je vindt het een uitdaging om een schakel te vormen tussen onze mensen in de buitendienst en op kantoor. Je bent vaardig met het voorbereiden van of verwerken en rapporteren van gegevens in bijvoorbeeld Excel/Word.

Ervaring met GIS of CAD en het op basis hiervan willen door ontwikkelen in GIS heeft onze voorkeur. Indien jij niet beschikt over deze ervaring maar wel affiniteit hebt met of interesse hebt in het beheren, verwerken en nader interpreteren van gegevens via daarvoor beschikbare (geografisch georiënteerde) softwarepakketten dan zien wij zeker mogelijkheden jou hierin verder te begeleiden.

Jij beschikt over:

  • HBO/MBO werk en denkniveau
  • Enige ervaring met GIS ( Geografisch Informatie Systeem) of in elk geval de bereidheid en kunnen leren
  • Interesse in bodemonderzoek

What do you get?

 
  • Uitdagende projecten over de volle breedte van de geotechniek
  • Doorgroeimogelijkheden op basis van je persoonlijke ontwikkeling
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 33 vakantiedagen, pensioen, winstdeling en uitgebreide studiemogelijkheden
  • Flexibiliteit om werk en privé te combineren
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de uiteindelijke intentie voor een vaste aanstelling
  • Deelname aan talenprogramma Geo-ICT, of GIS Advanced Program

Where you’ll end up

Ingenieursbureau is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1 januari 2022 onderdeel is van het internationale ingenieursbureau  Socotec. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratorium onderzoek en geo-monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Bij gelegenheid werken wij ook in het buitenland. Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Laura van Eijndhoven

Consultant Geo-Informatie

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below