All jobs

Werkvoorbereider Groot Onderhoud bouwbedrijf

13-1-2021 Vocational, Bachelor Structural engineering Dalfsen

Key responsibilities

Voor een Werkvoorbereider Groot Onderhoud bij deze aannemer is elke dag weer een uitdaging. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten maar ook het werk zelf is zeer afwisselend, van inspectie, werkvoorbereiding en calculatie tot planning en advies. In de voorbereiding houdt je rekening met de gestelde eisen van veiligheid, kwaliteit, planning en budget. Dat realiseer je door het tijdig verzamelen, registreren, (laten) opstellen, controleren, afstemmen en distribueren van projectrelevante (schriftelijke) informatie. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Knowledge, skills and abilities

Je hebt als Werkvoorbereider Groot Onderhoud HBO werk- en denkniveau en bent bouwkundig opgeleid. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de werkvoorbereiding. Je beschikt over een praktische, flexibele instelling en goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. Ook beschik je over technisch en financieel inzicht.

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
  • een mooie baan bij onze opdrachtgever
  • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
  • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
  • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
  • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Where you’ll end up

Onze vaste klantrelatie is een gerenommeerde ontwikkelende aannemer met meerdere vestigingen in Nederland. Zij werken aan uiteenlopende woning- en utiliteitsbouw project zowel nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud en beheer. In de functie van Werkvoorbereider ben je onderdeel van het team Renovatie & Onderhoud. Je komt te werken bij een bedrijf dat bekent staat om haar open en informele cultuur waarbij geen dag hetzelfde is en waar alle collega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Je krijgt alle ruimte om jezelf en collega's te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaardelijk wordt jou een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden geboden.

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Elise Lammertink

Consultant Bouwkunde

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below