All jobs

Projectleider / Directievoerder Bouwmanagement

20-11-2020 Bachelor, Master Structural engineering Rijssen

Key responsibilities

In de rol verzorg je de totstandkoming van grotere spraakmakende utiliteitsbouwprojecten, binnen de gestelde planning, budget en programma van eisen. Je hebt een centrale rol binnen één of meerdere projectteams. In deze functie zal je regelmatig in het voortraject betrokken worden en het programma van eisen met bijbehorend budget moeten opstellen. Je begeleidt bouwprojecten en werkt nauw samen met directe collega’s en externe specialisten. Bouwprojecten stuur je aan met gevoel voor resultaat in termen van budget, kwaliteit en tijd. Dit vraagt om een intensieve vorm van projectbegeleiding, waarbij je gericht invloed uitoefent op het proces. Je bent verantwoordelijk voor het directe contact met de opdrachtgever en hebt een regisserende rol naar de bouwpartners. Leidinggeven aan projecten van initiatief tot en met de oplevering. Als projectleider ben je organisatorisch, financieel en kwalitatief verantwoordelijk voor bouwprojecten.

Knowledge, skills and abilities

Herken jij jezelf in het volgende profiel?
 • HBO werk- en denkniveau (Bouwkunde en/of Bouwtechnische Bedrijfskunde);
 • Ervaring in een soortgelijke functie van projectleider, projectmanager of directievoerder
 • Kennis van bouwtechniek, kosten en procedures, programma’s van eisen, bestekken en begrotingen en planningen;
 • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig functioneert, resultaatgericht, pro-actief en een onderhandelaar met een klantgerichte instelling;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

What do you get?

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Where you’ll end up

Onze klantrelatie, een middelgroot bouwmanagementbureau, is vanwege de groeiende orderportefeuille op zoek naar versterking in de vorm van een Projectmanager. Zij staan in de markt bekend als groeiend, landelijk opererend bouwmanagementbureau actief in de vastgoedmarkt, zowel particulier als zakelijk. Het gehele advies- en coördinatietraject omtrent een bouwproject behoort tot het takenpakket: van planinitiatief tot de ingebruikneming en nazorg. De opdrachtgever geeft aan of het gehele traject begeleid moet worden of specifieke facetten. Jij als nieuwe collega komt terecht in een bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waar alle collega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Are you ready to apply?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Application process

Application

We work together with more than 800 clients throughout the Netherlands. Apply for the job of your interest.

Interview

Tell us about your ambitions and what you’re looking for in a job. We’re going to find the right technical job for you!

Introduction

We’ll introduce you to the client and also check if we have more interesting jobs for you.

Interview with client

We’ll prepare the interview together. This way you go well prepared to the client(s) for your interview.

Your job

Are you positive? And the client too? Then you’ll get started with your new job via Voort. This way you’re certain of a good contract and constant salary.

Apply now

Apply by completing the form below