Corona update

Helaas lopen de coronabesmettingen en ziekenhuisopnames hard op en zijn de maatregelen door de regering aangescherpt voor de komende periode. Ook bij Voort zijn wij ons van de ernst van de huidige situatie bewust. We volgen de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet.

Vanaf 30 september thuiswerken

Waar mogelijk vragen wij onze medewerkers voorlopig weer thuis te werken. Dit geldt voor in ieder geval 3 weken. Daarna worden de maatregelen geëvalueerd door de regering. We hebben in het voorjaar bewezen dat we onze dienstverlening op peil kunnen houden. Ook als we op afstand werken.

We volgen de richtlijnen van het RIVM

Waarom doen we dit?

Achter deze maatregelen zit een gedachte: flatten the curve. Om het zorgsysteem niet te overbelasten, zoals in Italië gebeurde, moet het aantal besmettingen zo langzaam mogelijk oplopen.

Voor professionals

Wij begrijpen dat alle berichtgeving rondom het coronavirus vragen oproepen. Natuurlijk staan onze consultants voor je klaar om hierop een toelichting te geven en specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ben je een professional en wil je solliciteren op één van onze vacatures, dit kan gewoon! Het sollicitatiegesprek zal wel via Skype gebeuren.

Voor opdrachtgevers

Door de aard van onze organisatie en de professionaliteit van onze collega’s, zijn wij ervan overtuigd je de komende periode veilig en verantwoord te kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze consultants staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en nadere toelichting te geven. Ook in deze periode gaan wij nog steeds voor de beste match tussen opdrachtgever en professional.

Trainingen

Alle trainingen vinden de komende weken online plaats. Je wordt hierover geïnformeerd.

Bereikbaarheid en contact met Voort

Om de gezondheid van onze professionals, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype/FaceTime. Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via onze consultants om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Wij wensen een ieder veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere periode!