Corona update

Het nieuws wordt momenteel beheerst door het coronavirus en de maatregelen die de regering neemt om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Ook bij Voort zijn wij ons van de ernst van de huidige situatie bewust en volgen de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet.

Daarom is besloten dat de kantoren van Voort vanaf maandag 16-3-2020 fysiek gesloten zijn. Onze consultants, de personeels- en salarisadministratie en ook de Voort kantoren zijn wel gewoon telefonisch en via de e-mail te bereiken. 

Waarom doen we dit?

Achter deze maatregelen zit een gedachte: flatten the curve. Om het zorgsysteem niet te overbelasten, zoals in Italië gebeurt, moet het aantal besmettingen zo langzaam mogelijk oplopen.

Voor professionals

Wij begrijpen dat alle berichtgeving rondom het coronavirus vragen oproepen. Natuurlijk staan onze consultants voor je klaar om hierop een toelichting te geven en specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ben je een professional en wil je solliciteren op één van onze vacatures, dit kan gewoon! Het sollicitatiegesprek zal wel via Skype gebeuren.

Voor opdrachtgevers

Door de aard van onze organisatie en de professionaliteit van onze collega’s, zijn wij ervan overtuigd je de komende periode veilig en verantwoord te kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze consultants staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en nadere toelichting te geven. Ook in deze periode gaan wij nog steeds voor de beste match tussen opdrachtgever en professional.

Voort Academy trainingen tot 6 april gaan niet door

Voor de komende periode staan trainingen gepland. Tot 6 april gaan deze allemaal niet door. In afwachting van de ontwikkelingen kan het zijn dat de trainingen voor een langere periode worden afgelast.

Bereikbaarheid en contact met Voort

Om de gezondheid van onze professionals, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype/FaceTime. Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via onze consultants en dichtstbijzijnde vestiging om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Wij wensen een ieder veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere periode!