Corona update

Het nieuws wordt momenteel beheerst door het coronavirus en de maatregelen die de regering neemt om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen. Ook bij Voort zijn wij ons van de ernst van de huidige situatie bewust en volgen de maatregelen vanuit de Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet.

Vanaf 2 juni weer veilig naar kantoor/onze vestingen

Heel Nederland heeft afgelopen maanden thuisgewerkt. Dat ging goed, maar samen terug naar kantoor/ onze vestigingen geeft extra energie en gezamenlijke slagkracht. Vanaf 2 juni gaan zo goed als al onze collega’s dan ook weer terug naar kantoor. Dat kan en mag, maar moet uiteraard wel veilig. Om de gezondheid van onze vakkrachten, onze klanten en onze eigen medewerkers te waarborgen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld.

We volgen de richtlijnen van het RIVM

De richtlijnen op onze vestigingen

  • We werken en vergaderen op 1.5 meter afstand
  • We maken geregeld gebruik van desinfectoren
  • We wisselen niet van werkplek
  • We lunchen achter ons bureau
  • Waar mogelijk hebben we eenrichting looproutes aangelegd
  • We maken elke dag ons bureau schoon

Waarom doen we dit?

Achter deze maatregelen zit een gedachte: flatten the curve. Om het zorgsysteem niet te overbelasten, zoals in Italië gebeurde, moet het aantal besmettingen zo langzaam mogelijk oplopen.

Voor professionals

Wij begrijpen dat alle berichtgeving rondom het coronavirus vragen oproepen. Natuurlijk staan onze consultants voor je klaar om hierop een toelichting te geven en specifieke vragen over jouw persoonlijke situatie te beantwoorden. Ben je een professional en wil je solliciteren op één van onze vacatures, dit kan gewoon! Het sollicitatiegesprek zal wel via Skype gebeuren.

Voor opdrachtgevers

Door de aard van onze organisatie en de professionaliteit van onze collega’s, zijn wij ervan overtuigd je de komende periode veilig en verantwoord te kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze consultants staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en nadere toelichting te geven. Ook in deze periode gaan wij nog steeds voor de beste match tussen opdrachtgever en professional.

Voort Academy trainingen tot 1 september gaan niet door

Voor de komende periode staan trainingen gepland. Tot 1 juni gaan deze allemaal niet door. In afwachting van de ontwikkelingen kan het zijn dat de trainingen voor een langere periode worden afgelast.

Bereikbaarheid en contact met Voort

Om de gezondheid van onze professionals, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype/FaceTime. Uiteraard zijn wij telefonisch te bereiken via onze consultants en dichtstbijzijnde vestiging om vragen te beantwoorden of een toelichting te geven.

Wij wensen een ieder veel sterkte en wijsheid in deze bijzondere periode!