Blog

Terug naar overzicht
Werken in de techniek

Wil jij werken in de civiele techniek?

Ben jij afgestudeerd in de richting civiele techniek? Begin dan met werken in de techniek en ga aan de slag op de meest interessante projecten.

Wat ga je doen?

In deze sector help jij mee aan het creëren van een leefbaar Nederland. Dankzij civiele professionals worden er bruggen gebouwd, wegen aangelegd en dijken gebouwd. Er wordt gezorgd dat alle infrastructuur van Nederland veilig en bereikbaar is. Lees waar jij kunt gaan werken in de civiele techniek.

Twijfel je tussen werken en doorstuderen?

Met het Jong professional programma van Voort kan het allebei!

Lees meer

Werken in de civiele techniek

De carrièremogelijkheden voor afgestudeerden binnen deze sector zijn erg uitgebreid. Omdat technische professionals staan voor een leefbaar Nederland. Zij zorgen voor een veilige en duurzame omgeving. Met een MBO, HBO en WO diploma op zak, ben jij een gewilde kandidaat voor onder andere bouwbedrijven, adviesbureaus en de overheid. Wanneer jij gaat werken in de civiele techniek ga je bijvoorbeeld aan de slag als technisch ontwerper, constructeur, werkvoorbereider, uitvoerder of bouwkundig calculator.

Werken bij grote bouwbedrijven

Veel bouwbedrijven in Nederland opereren binnen meerdere vakgebieden, waaronder ook de civiele techniek. Grote bouwbedrijven binnen civiele techniek zijn onder andere BAM, Heijmans, Dura Vermeer, VolkerWessel, Strukton en Ballast Nedam. Deze bedrijven werken aan de meest toonaangevende projecten door heel het land. Jij kunt bij hen aan de slag. En meewerken aan het bouwen van onder andere bruggen, dijken en wegen.

Civiele techniek vacatures bij Voort

Wil jij werken in de civiele techniek? En bij voorkeur voor één van de grootste bouwbedrijven? Via Voort ga je aan de slag op de civiele projecten van deze bedrijven. In het vacatureoverzicht vind je altijd tientallen civiele techniek vacatures op MBO, HBO en WO niveau. Ga bijvoorbeeld aan de slag als civiel technisch tekenaar of start aan een nieuwe uitdaging in de functie van uitvoerder infra. Zoek de vacature die bij jou past en stuur ons jouw CV en motivatiebrief.

Heb je geen passende vacature gevonden? Stuur een open sollicitatie. En wij gaan direct op zoek naar de juiste werkplek, zodat jij kunt werken in de civiele techniek.