Advies voor technische starters

Terug naar overzicht
Werken in de techniek

Advies voor technische starters

Opleiding afgerond. Check. Diploma in je zak. Check. CV ververst. Check. Jij bent klaar voor een eerste baan. Maar is de arbeidsmarkt ook klaar voor jou?

Nog voordat je een stap richting het solliciteren hebt gezet, twijfel je over wat je wilt. Of je genoeg kennis hebt. Waar je graag wilt werken en voor welke werkgever. Herkenbaar? Voor de meeste starters wel. Maar geen zorgen, iedereen heeft soms extra hulp nodig. Met wat advies en tips weet jij precies wat jouw missie op de arbeidsmarkt wordt.

Ook interessant

Advies voor technische starters

Behulpzame raadgevers zijn er vaak genoeg in je omgeving te vinden. Maar heb je ook echt iets aan dat advies? Weten ze genoeg over de technische arbeidsmarkt? En hoe lang geleden hebben ze zelf gesolliciteerd? Bedenk of het advies – hoe goed bedoeld ook – nog relevant is voor de huidige situatie op de arbeidsmarkt.

Bij voorkeur ga je voor advies naar personen die dagelijks in de technische arbeidsmarkt opereren. En die de sector dus van binnen en buiten kennen. Wie dat zijn? Je raadt het al: de recruiters en consultants van Voort.

Advies nodig?

Kom vrijblijvend een (virtueel) kopje koffie drinken.

Ik wil een gratis adviesgesprek

Advies van Voort

Maar waarom naar Voort gaan voor advies? Onze recruiters en consultants weten precies welke mogelijkheden er zijn. Ook mogelijkheden waar je zelf niet direct aan hebt gedacht. Ze helpen jou te ontdekken wat bij jou past. In welke functie en bij welk bedrijf jij tot je recht komt. Hoe jij kan groeien.

Bij Voort kan je bijvoorbeeld kiezen voor een talentprogramma naast je baan, waarin je in een jaar een echte specialist wordt. Een ideale vervolgopleiding die verder gaat waar je studie ophoudt. Ook heb je toegang tot de Voort Academy met technische en persoonlijke trainingen. De kosten zijn voor ons als je bij Voort werkt.

De hulp van consultants

Voort helpt je uitzoeken wat jij graag wilt en ook waar je op moet letten tijdens het solliciteren. De baan van je dromen gevonden? Dan hebben wij ook de beste tips voor je CV en sollicitatie, zodat jij jezelf in de kijker speelt. Wij hebben daarnaast ingangen die je zelf niet hebt bij 800+ opdrachtgevers in de techniek. En actuele vacatures? Die horen wij als eerste. Ook vacatures die (nog) nergens online staan en die voor jou onvindbaar zijn.

En het belangrijkste van dit alles, dit advies verplicht jou tot niets. Je kan altijd vragen stellen zonder ergens aan gebonden te zijn.

Doe mij maar zo’n adviesgesprek

Kom eens een (virtueel) kopje koffie drinken om over jouw mogelijkheden in de techniek te praten. Gewoon vrijblijvend. Maak snel een afspraak!

Ook interessant om te lezen