Wat doet Voort voor starters?

Terug naar overzicht
Werken bij Voort

Wat doet Voort voor starters?

Net nieuw op de arbeidsmarkt, maar jij gaat niet voor de eerste de beste baan. Je zoekt er een waarin je kan groeien. Waarschijnlijk zijn er veel bedrijven en detacheringsbureaus die jou bellen. Hoe maak je de juiste keuze? Ontdek hoe Voort jou helpt.

Een vraagbaak voor starters

Welke mogelijkheden heb je allemaal? Wat past bij jou? Bij wat voor bedrijf en in welke functie kom jij tot je recht? Je hebt veel om over na te denken als je de arbeidsmarkt betreedt. Gelukkig snappen onze consultants voor welke keuzes jij staat.

De consultants en recruiters van Voort kennen de technische arbeidsmarkt door en door. Ze hebben ingangen bij meer dan 800 opdrachtgevers en zijn als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures. Ze weten precies hoe je de juiste baan vindt. Hierdoor weten ze ook wat de grootste vragen zijn rondom een eerste baan, waar je rekening mee moet houden bij de zoektocht en welke functies interessant zijn voor starters. Dat maakt ze goede raadgevers. Aarzel daarom niet en vraag hen vrijblijvend om advies.

Werken en leren combineren

Fris uit de studiebanken heb je nog veel te leren. Veel bedrijven zijn op zoek naar technische professionals. Maar zonder werkervaring of juiste kennis is het soms toch nog lastig om een passende baan te vinden waar je echt blij van wordt. Daarom legt Voort de focus op jouw ontwikkeling als starter.

Heb je weleens aan een talentprogramma gedacht? Daarin volg je technische en persoonlijke trainingen naast je baan. Eén jaar lang ga jij je verdiepen in een vakgebied en tegelijkertijd de werkervaring opdoen waar de arbeidsmarkt om vraagt. Wij betalen jouw opleiding en zorgen voor een toffe baan waarin je verder komt.

Volop ontwikkelmogelijkheden

Ook als je geen talentprogramma volgt, kan jij je bij Voort verder ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak. Ieder jaar hebben onze professionals toegang tot 3 trainingen in de Voort Academy. Je leert van ervaren externe docenten. Zonder talentprogramma krijg je ook een opleidingsbudget van € 1.500,- per jaar om te besteden aan jouw groei.

Evaluatiemomenten tijdens het werk

Een vaste consultant van Voort begeleidt jou tijdens je dienstverband. Je gaat ontzettend veel leren en ervaring opdoen. Maar je wordt niet zomaar het diepe ingegooid. Een aantal keer per jaar heb je een evaluatiemoment. Dé gelegenheid om te bespreken waar je behoefte aan hebt. Om samen te bekijken waar je staat. En te ontdekken hoe je verder kan groeien.

De begeleiding die jij nodig hebt

Natuurlijk staat je consultant ook voor je klaar buiten deze evaluatiemomenten. Het is altijd fijn om met iemand te praten over wat je ervaart tijdens je werk. Met een luisterend oor of goed advies kom je weer vooruit. En als alles goed gaat, kan je bespreken waar jij de komende maanden de focus op wilt leggen. Denk aan je persoonlijke ontwikkeling of juist jouw vakkennis vergroten.

Vind jouw baan

Bekijk de actuele vacatures om je te oriënteren. Laat je het zoeken liever aan Voort over? Doen we met alle liefde! Ontdek hoe het traject eruit ziet.