5 voordelen waardoor detachering een goede keuze is

Terug naar overzicht
Werken bij Voort

5 voordelen waardoor detachering een goede keuze is

Waarom zou je kiezen voor detachering? Als technische professional ligt de wereld tenslotte aan jouw voeten. Je baankansen zijn onwijs goed. Detachering heeft echter een aantal serieuze voordelen. Lees verder als je benieuwd bent welke dat zijn.

In de technische sector zijn er veel bedrijven die via een detacheringsbureau de juiste professionals willen vinden. Dit komt door de krappe arbeidsmarkt, waardoor bedrijven hard werken om aan het juiste technisch personeel te komen. Door samen te werken met een detacheerder kunnen bedrijven veel tijd besparen in de werving van werknemers. Maar wat levert het op voor jou? We zetten de voordelen van detachering op een rijtje.

5 voordelen van werken via detachering

Voordeel #1. Zelf jouw carrière bepalen

Bij een detacheringsbureau kan je elke kant op. Wil jij een andere technische sector leren kennen of proeven aan een andere functie? Kan allemaal. Wij vinden de baan die aansluit bij jouw ambities. Rechtstreeks in dienst bij één bedrijf heb je niet dezelfde kansen om je breed te ontwikkelen.

Hetzelfde geldt voor doorgroeien. Als jij toe bent aan de volgende stap, vinden we daar de juiste baan bij. Bij een bedrijf moet je maar net afwachten of en wanneer er een geschikte functie vrijkomt.

Voordeel #2. Een kijkje in verschillende keukens

Doordat je via een detacheringsbureau bij meerdere opdrachtgevers aan het werk kan, doe je snel gevarieerde werkervaring op. Zo kan je bij allerlei bedrijven ervaren hoe de bedrijfscultuur is en leer je verschillende mensen en werkwijzen kennen. Hierdoor word je een flexibele professional die bij iedere werkgever binnen een mum van tijd gewend is.

Het is trouwens niet zo dat je als gedetacheerde tijdelijk ergens in dienst bent. Je kan ook meerdere jaren bij een opdrachtgever werken via een detacheringsbureau.

Voordeel #3. Veel ontwikkelmogelijkheden

Jouw groei staat bij detachering via Voort voorop. Dat zit ‘m niet alleen in een baan waar jij je kan ontwikkelen. We investeren ook in jou met trainingen. Je hebt toegang tot de Voort Academy met keuze uit technische én persoonlijke trainingen. Die verzorgen we samen met gekwalificeerde externe trainers en opleidingspartners. Ook krijg je een opleidingsbudget van € 1.500,-.

Ben je starter in je vak? Met een van onze talentprogramma’s combineer je werken met leren. Zo word je in een jaar een echte specialist. Tot slot krijg je persoonlijke begeleiding van een vaste consultant. Een adviseur voor jouw groei en carrièreplan.

Wil jij snel doorgroeien?

Combineer werken en leren met een talentprogramma.

Bekijk de mogelijkheden

Voordeel #4. Een echte sparringpartner

Een detacheringsbureau zoals Voort kent de technische arbeidsmarkt van binnen en buiten. We hebben een netwerk van 800+ opdrachtgevers groot en klein. Dat betekent ook dat we ingangen hebben die jij zelf niet hebt. Ook kennen we vacatures als eerste, ook vacatures die nog nergens online vindbaar zijn. Soms mogen wij zelfs exclusief vacatures openstellen die niemand anders heeft.

We kunnen jou als geen ander adviseren over jouw carrière. Wat past bij jou, waar kom jij tot je recht en hoe realiseer je jouw ambities? In Voort heb jij een sparringpartner die met jou meedenkt. En soms verrassende ideeën heeft waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.

Voordeel #5. Goede arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij detachering zijn net zo goed als wanneer je rechtstreeks bij een bedrijf zou werken. Dat is wettelijk zo bepaald. Het is dus een hardnekkige misvatting dat je minder verdient via detachering.

Het komt met regelmaat voor dat je via een detacheringsbureau juist meer verdient dan wanneer je direct bij een werkgever in dienst treedt. Je krijgt ook de zekerheid van een goed contract. Zelfs een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

Vind jouw vacature

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Voort?

Bekijk de vacatures