Blog

Terug naar overzicht
Werken bij Voort

5 goede redenen om bij Voort aan de slag te gaan

Als consultant of recruiter heb je de banen voor het uitkiezen. Enerzijds leuk, anderzijds sta je zo wel voor een lastige keuze. Want waar kom jij tot je recht en ga je het helemaal naar je zin hebben? Om je keuze makkelijker te maken, delen we hoe werken bij Voort eruit ziet.

#1. Je eigen business opzetten

Werken bij Voort betekent veel vrijheid om te pionieren. Je bouwt je eigen netwerk van professionals en opdrachtgevers op in jouw vakgebied en regio. Deze mensen en bedrijven leer je door en door kennen. Je bent tenslotte onwijs nieuwsgiering naar hun behoeften en uitdagingen. Eigenlijk kan je het zien als jouw eigen business runnen. Houd je van veel verantwoordelijkheid en uitdaging? Dan is werken bij Voort aan jou besteed.

#2. Samen werken aan groei

Je runt dus je eigen business, maar hebt wel een groep collega’s om je heen staan. Andere ambitieuze verbinders zoals jij die mensen en bedrijven samenbrengen. Je collega’s zijn dus per definitie sociaal. Ze moedigen elkaar aan, houden de energie erin en zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal. Bij Voort is iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie.

#3. Focus op jouw ontwikkeling

Voort staat voor groei. Van professionals en opdrachtgevers, maar vooral ook van elkaar. Jouw ontwikkeling is belangrijk. Je krijgt daarom een buddy die jou de eerste tijd begeleidt. We leren je alles over het vakgebied waarin je komt te werken. Geen technische kennis nodig dus om te solliciteren. Ook kan je verschillende trainingen en opleidingen volgen. In de Voort Academy, maar ook bij bijvoorbeeld Kenneth Smith.

Schiet er ineens een goed idee jouw hoofd binnen? Ga het maar uitvoeren. In die zin geef je vorm aan je eigen functie. Je krijgt alle gelegenheid om te ontdekken wat je leuk vindt en wat bij je past. We stimuleren je om jouw talenten te versterken. Want dan ben je niet alleen succesvol in je werk, maar heb je er ook echt plezier in.

Word Consultant net als Kyra

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

#4. Ruime doorgroeikansen

Op een gegeven moment ben je misschien wel uitgeleerd en ambieer je de volgende stap in je carrière. Ook dan zit je bij Voort goed. Bij ons is al menig collega doorgegroeid van junior naar een managing rol. Eens proeven aan een ander vakgebied binnen de techniek? Of misschien wel een andere rol? Allemaal mogelijk. Want wij geloven in jou.

#5. Een goede bonusregeling

Jouw prestaties worden meteen beloond. Naast een goed maandelijks salaris kan je jouw bankrekening spekken met verschillende bonussen. Ideaal als je een huis wilt kopen of een verre reis op het vizier hebt staan. Work hard, play hard!

Als je dit interessant vond zijn de volgende blogs ook iets voor jou

Bekijk direct onze openstaande vacatures

no related jobs found