Op zoek naar technische professionals in de bouw?

Terug naar overzicht
Het laatste nieuws

Op zoek naar technische professionals in de bouw?

Er is een tekort aan technische professionals in de bouw. De technische sector is aan het vergrijzen. En er zijn niet genoeg afgestudeerde jonge professionals om deze vergrijzing op te vangen. Het tekort is op alle niveaus en in alle technische richtingen. De behoefte van werkgevers aan professionals met de juiste kennis en ervaring is groot. Hierdoor is het moeilijk voor bedrijven om de juiste technische professionals te vinden.

Een tekort aan technische professionals

Ondanks de mogelijkheden op de arbeidsmarkt loopt het nog geen storm met mensen die in de technische sector aan de slag willen. Een reden hiervoor is dat hoogopgeleide, technische professionals na hun studie er vaak voor kiezen om in een managementfunctie bij een commercieel bedrijf aan het werk te gaan. Een andere reden is dat de jonge professionals zich willen blijven ontwikkelen. En zich niet meteen willen storten op één functie. Het detacheren van technische professionals is dan een ideale oplossing.

Ben je op zoek naar een technische professional in de bouw?

Laat het ons weten en kom eens langs voor een kop koffie

Maak nu een afspraak voor een gratis gesprek

Technische professionals in de bouw via Voort

Het detacheren van technische professionals heeft veel voordelen. Zoals het gemakkelijk en snel aan hoogopgeleid personeel komen. En opdrachtgevers zijn niet verantwoordelijk voor onder andere de loopbaanbegeleiding, urenadministratie en arbeidsvoorwaarden. Ook de risico’s worden vermeden, zoals ziektekosten of ontslagvergoedingen.

Wat heeft Voort te bieden?

Het is daarom niet nodig om technische professionals rechtstreeks in dienst te nemen. Via Voort wordt hoogopgeleid personeel gedetacheerd. Zo hebben de professionals een dienstverband, en de mogelijkheid om bij meerdere opdrachtgevers te werken. De opdrachtgever heeft de juiste professional voor een bepaalde periode of een specifiek project. Het is geheel aan de opdrachtgever voor hoe lang de professional in dienst blijft. En ook een specialist is binnen een korte tijd beschikbaar voor projecten.

Ook interessant voor jou

De juiste technische professionals in de bouw

De professionals van Voort blijven zich altijd ontwikkelen met de trainingen van de Voort Academy. Zo blijft hij of zij op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen de techniek. En ook wordt er gewerkt aan het opdoen en verbeteren van persoonlijke vaardigheden. Bekijk alle mogelijkheden van het detacheren van professionals.