De voordelen van een talentprogramma

Terug naar overzicht
Het laatste nieuws

De voordelen van een talentprogramma

Werken en leren tegelijkertijd. Dat zijn de talentprogramma’s van Voort. Maar waarom zou je daarvoor kiezen? Je hebt toch al je diploma gehaald? Wij sommen de voordelen van een talentprogramma voor je op!

De voordelen van een talentprogramma

Verder waar je studie ophoudt

De overstap van studie naar werk is niet eenvoudig. Een studie is meestal best breed. Je zit dan ook boordevol kennis. Maar hoe pas je dat toe in de praktijk? Een talentprogramma gaat verder waar je studie ophoudt. Je verdiept je helemaal in een vakgebied. Zo leer je bijvoorbeeld echt werken met bepaalde software, werkwijzen en technieken. Wat je leert, kan je op je werk direct gebruiken. Een jaar later ben je een echte specialist.

Een baan die bij je past

Weet jij al waar je wilt werken? Wat jouw ambities zijn? Vertel het ons en wij regelen dé werkplek die bij jou past. We hebben een netwerk van ruim 800 opdrachtgevers door heel Nederland. Zo vinden wij de functie waar jij op je plek zit en waar jij vooruit komt.

Volledig betaalde opleiding

Er hangt een prijskaartje aan ontwikkeling. De juiste trainingen en opleidingen zijn vaak duur. Als je bij Voort werkt, betalen wij jouw talentprogramma. Zelf heb je dus geen kosten.

“Met het talentprogramma BIM kon ik sneller en beter meedraaien in mijn nieuwe functie. Niet alleen omdat ik met de programmatuur leerde werken, maar ook omdat in het traineeship een stuk persoonlijke ontwikkeling zat.”

Zeker van inkomen

Geen opleidingskosten, wel iedere maand een goed salaris op je rekening. Een win-win situatie. Je komt bij Voort in dienst en wij vinden een passende baan voor je. Je kan je dus zorgeloos op je ontwikkeling richten. Als je onverwachts geen opdracht hebt, dan krijg jij gewoon betaald. Wij gaan aan het werk om opnieuw een interessante functie voor je te vinden.

Persoonlijke begeleiding

Je bent nog jong. Net afgestudeerd of met een paar jaar werkervaring. Dan is het fijn dat je met vragen terecht kan bij je eigen vaste consultant. Iemand die jou helpt met je ontwikkeling en ervoor zorgt dat je een mooie start maakt op de arbeidsmarkt.

"Voor mij was het de juiste keuze om direct na mijn afstuderen voor het talentprogramma te gaan. Nu kwam ik bij mijn werkgever binnen met ervaring. Ik merkte dat zij daar blij mee waren."

Trainingen in kleine groepen

De trainingen vinden plaats in kleine groepen. Zo is er aandacht voor ieders leerdoelen en heb je ruimte om vragen te stellen aan de ervaren docenten.

Extra trainingen om verder te groeien

Krijg je geen genoeg van de trainingen? Dan kan je bij Voort altijd meer leren. Ieder jaar kan jij kosteloos 3 trainingen in de Voort Academy volgen. Je kunt kiezen uit persoonlijke en technische trainingen, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen.

Netwerk opbouwen

Je leert veel mensen kennen. De andere deelnemers, de trainers, de consultants van Voort. Van al deze mensen leer je. Je komt in aanraking met verschillende functies in de techniek en hebt altijd iemand om mee te sparren.

Lijkt een talentprogramma je wel wat?

Bekijk uit welke talentprogramma’s jij kan kiezen.

Maak je keuze