Werken aan je ontwikkeling bij de Voort Academy

Terug naar overzicht
Groeiverhalen

Werken aan je ontwikkeling bij de Voort Academy

Voor veel professionals is het de afgelopen jaren een vereiste geworden om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ruimte voor ontwikkeling is dus ook erg belangrijk in een baan. Bij Voort staat ontwikkeling centraal. Daarom kan iedereen die bij Voort werkzaam is jaarlijks diverse trainingen volgen.

De trainingen van de Voort Academy

Iedereen die bij Voort werkt, kan jaarlijks tot 3 kosteloze trainingen volgen aan de Voort Academy. En omdat niet iedereen in dezelfde fase van zijn loopbaan zit, bieden we trainingen voor ieder niveau. Tijdens de persoonlijke trainingen ligt de focus op het verwerven en verbeteren van de vaardigheden. De technische trainingen gaan dieper in op vakinhoudelijke kennis en recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Lees nog even verder

Wat houdt een training in?

De Voort Academy heeft een ruim trainingsaanbod dat jaarlijks wordt vernieuwd. De trainingen worden gegeven door ervaren trainers en in kleine groepen van maximaal 12 personen. Het trainingsmateriaal, bewijs van deelname en ook catering is inbegrepen. Een greep uit het trainingsaanbod:

  • Adviesvaardigheden
  • Effectief communiceren
  • Mindmapping
  • NEN 1010
  • Systems Engineering
  • Timemanagement

Evaluatie van de trainingen

Aan het einde van iedere training kunnen de deelnemers deze evalueren. De reacties op zowel de vakinhoudelijke als de persoonlijke trainingen zijn positief. Zo wordt de bekwaamheid van de trainers als heel goed ervaren. Ook de kleine groepen vinden de meeste deelnemers erg fijn.

De afgelopen vier jaar zijn er al ruim 30 trainingen van Het merk ‘IK’ gegeven. Deze zijn beoordeeld met gemiddeld een 8,1.

Ben jij op zoek naar een werkgever die staat voor groei en ontwikkeling? Bekijk de actuele vacatures van Voort of schrijf je in als werkzoekende en zet ons aan het werk om de juiste technische baan voor jou te vinden!