Blog

Wat doet Voort voor starters?

4 min. leestijd 20 januari 2018

Net nieuw op de arbeidsmarkt. Je bent er nog niet helemaal uit hoe het allemaal werkt. En dan heb je opeens contact met iemand van Voort die jou wil helpen met het vinden van een baan. Maar wat moet je daarmee doen? Wat doet Voort eigenlijk voor starters?

Een vraagbaak voor starters

Veel consultants van Voort komen uit de technische sector of zijn zelf nog maar enkele jaren werkzaam, waardoor ze precies weten voor wat voor keuze jij staat. Ook hebben zij de laatste jaren hun kennis van de arbeidsmarkt vergroot en ervaring met het vinden van de juiste baan voor technische starters. Hierdoor weten ze wat de grootste vragen zijn rondom een eerste baan, waar je rekening mee moet houden bij de zoektocht naar een baan en welke functies interessant zijn voor starters. Dat maakt ze goede raadgevers. Aarzel daarom niet en vraag hen vrijblijvend om advies.

De voordelen van het Jong professional programma

3 min. leestijd 11 januari 2018

Het Jong professional programma

Het is geen verrassing dat de technische arbeidsmarkt krap is. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel. Maar zonder werkervaring of juiste kennis is het soms toch nog lastig om een passende baan te vinden. Daarom legt Voort de focus op ontwikkeling. Niet iedere starter denkt na het afronden van zijn of haar studie aan het combineren van werken en leren. Bij Voort kunnen gemotiveerde starters verder groeien met het Jong professional programma. Eén jaar lang ga jij je verdiepen in een programma en tegelijkertijd de werkervaring opdoen waar de markt om vraagt.

Meer weten over het Jong professional programma

Klik dan snel door en ontdek of het iets voor jou is

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ook als je het Jong professional programma niet volgt, kun jij je bij Voort verder ontwikkelen op persoonlijk en technisch vlak. Ieder jaar kunnen de professionals van Voort kosteloos 3 trainingen van de Academy volgen. Deze worden gegeven door ervaren docenten.

Trainingen

2 februari 2017

Evaluatiemomenten tijdens het werk

De consultants van Voort begeleiden jou tijdens je dienstverband. Je gaat ontzettend veel leren en ervaring opdoen. Maar je wordt niet zomaar het diepe ingegooid. Een aantal keer per jaar vindt er een evaluatiemoment plaats. Dé gelegenheid om je hart te luchten. Om samen te bekijken waar je staat. En te ontdekken waar jij bij geholpen kunt worden.

En de begeleiding die jij nodig hebt

Natuurlijk staat je consultant ook voor je klaar buiten deze evaluatiemomenten. Jong of oud, het is altijd fijn om met iemand te praten over wat je ervaart tijdens je werk. Een luisterend oor of een goede oplossing is dan erg fijn. En als alles goed gaat, kun je bespreken waar jij de komende maanden de focus op wilt leggen, zoals persoonlijke ontwikkeling of juist jouw vakkennis vergroten.