Blog

Technische professionals in de bouw

4 min. leestijd 4 november 2016

Er blijft een dreigend tekort aan technisch personeel in de bouw. De komende jaren is er nog steeds een grote behoefte aan goede professionals met de juiste kennis en ervaring. En ook voor jongeren zijn er genoeg kansen binnen dit vakgebied. Wil jij als technische professional van Voort een verschil maken in de wereld van de bouw? Door ons grote netwerk zijn onze professionals werkzaam op projecten door heel het land. Samen helpen we technisch Nederland vooruit.

Wat doen technische professionals in de bouw

Je gaat aan de slag met uitvoerend of leidinggevend werk. Net waar jouw sterke punten liggen. De bouw is zo veelzijdig. En als technische professional kom je terecht in een snelle en innovatieve werkomgeving. Je werkt aan een uitdagend project van één van onze opdrachtgevers. Door het landelijk netwerk van Voort zijn onze professionals werkzaam op veel grote projecten, zoals de bouw van de zeesluis OpenIJ en het realiseren van Leidsche Rijn Centrum. En naast een uitdagende werkplek kunnen professionals zich bij Voort ook verder ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Wat vraagt Voort van jou

Jij bent een ambitieuze, technische professional die maar al te graag aan de slag wil in de bouw. Bij Voort kun je als technische professional in de bouw direct laten zien wat jij kunt. Je gaat aan de slag bij een project dat precies bij jouw ambities past. Je zet jouw sterke punten in bij het realiseren van het project. En samen met Voort ga je jezelf verder ontwikkelen. Volg de trainingen en cursussen van de Voort Academy om je vakkennis op peil te houden of een nieuw vakgebied te verkennen. Of werk aan het verbeteren van je persoonlijke vaardigheden. Zo groei jij verder. En ga je Voort.

Vacatures technische professionals in de bouw

Wil jij werken in de bouw? Bij ons vind je regelmatig uitdagende vacatures voor technische professionals in de bouw. Bekijk het vacatureoverzicht of neem contact op met één van onze consultants.