Blog

Op zoek naar je eerste baan? Advies voor starters

3 min. leestijd 25 januari 2018

Opleiding afgerond. Check. Diploma in je zak. Check. CV ververst. Check. Jij bent klaar voor een eerste baan. Maar is de arbeidsmarkt ook klaar voor jou?

Nog voordat je een stap richting het solliciteren hebt gezet, twijfel je over wat je wilt. Of je genoeg kennis hebt. Waar je graag wilt werken en voor welke werkgever. Herkenbaar? Voor de meeste starters wel. Maar geen zorgen, iedereen heeft soms extra hulp nodig. Met wat advies en tips weet jij precies wat jouw missie op de arbeidsmarkt wordt.

De voordelen van werken en leren tegelijk

3 min. leestijd 11 juni 2019

Advies voor technische starters

Behulpzame raadgevers zijn er vaak genoeg in je omgeving te vinden. Maar heb je ook echt iets aan dat advies? Weten ze genoeg over de arbeidsmarkt. Kennen ze de techniek sector? En vraag jezelf eens af hoe lang het geleden is dat ze zelf gesolliciteerd hebben. Is dit 10 jaar geleden? Dan is het advies, hoewel goed bedoeld, misschien niet meer relevant voor de huidige situatie op de arbeidsmarkt.

Advies nodig?

Vraag het aan een van onze consultants bij jou in de buurt

Advies van Voort

Maar waarom naar Voort gaan voor advies? Onze consultants hebben een goede kennis van de huidige arbeidsmarkt. Ze weten hoe het er aan toe gaat in de technische sector. Zo kunnen zij jou de beste hulp bieden bij jouw start op de arbeidsmarkt. En het belangrijkste van dit alles, dit advies verplicht jou tot niets. Je kunt altijd vragen stellen zonder ergens aan gebonden te zijn.

De hulp van consultants

Je kunt bijvoorbeeld geholpen worden bij wat voor bedrijf het beste bij je past. Er zit namelijk verschil in het werken bij een multinational of een familiebedrijf. Samen kun je uitzoeken wat jij graag wilt en ook waar je op moet letten tijdens het solliciteren. De baan van je dromen gevonden? Dan hebben wij genoeg CV en sollicitatietips.