Alliander is een van de grootste netwerkbedrijven van Nederland. Het bestaat uit meerdere bedrijven, waaronder Liander, Qirion en Kenter. De bedrijven zijn onder andere verantwoordelijk voor de distributie van energie, zoals elektriciteit, (bio)gas en warmte. In 2017 is Alliander de samenwerking met Voort aangegaan voor het werven van de juiste technische professionals.

Werken bij Alliander

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de energietechniek. Alliander heeft altijd een werkplek voor de juiste technische professionals. Rondom regio Amsterdam, Arnhem en Leeuwarden staan er regelmatig vacatures open.

Kom kennismaken om te zien of er een passende baan voor jou bij zit!

Wat krijg je?

Bij Voort staat ontwikkeling centraal. Naast de juiste baan bij Alliander krijg je genoeg ruimte om aan je kennis en vaardigheden te werken. Ieder jaar kun jij 3 trainingen volgen én een opleidingsbudget inzetten voor bijvoorbeeld een studie of coachingstraject. Is jouw contract afgelopen? Dan zijn er verschillende opties. In dienst bij ons of de opdrachtgever. Samen kijken we naar wat het best bij jou past!

Wil je werken bij Alliander?

De juiste professional op de juiste werkplek. Een plek bij Alliander. Dat is waar ik me dagelijks mee bezighoud als key accountmanager. Heb je vragen over Alliander of over het werken via Voort? Je kunt al jouw vragen aan mij stellen! Direct solliciteren? Stuur je sollicitatie naar mij of VoortAlliander@Voort.com en wij gaan direct kijken naar jouw mogelijkheden.

     Jose Sneller
Key accountmanager
+31 6 10 89 10 68
j.sneller@voort.com

Benieuwd naar het werken bij Alliander?

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken