Opleidingen

Ben je een technische starter op de arbeidsmarkt en wil je jezelf verder ontwikkelen? Bij Voort kunnen gemotiveerde professionals verder groeien. Er worden een aantal opleidingsprogramma’s aangeboden. Deze zijn gericht op een bepaald technisch thema zoals installatietechniek of BIM. De theorie die je leert, pas je direct toe in de praktijk.

Onze opleidingsprogramma’s:

Download brochure

Wil jij meer informatie over één van de opleidingsprogramma's van Voort? Download direct

Dieper ingaan op recente ontwikkeling

De inhoud van de programma’s is toegespitst op recente ontwikkelingen in de markt. In een kleine groep ga je dieper in op thema’s waar op dit moment veel vraag naar is in de praktijk. Hierdoor is er genoeg ruimte om jouw vragen te stellen aan de ervaren trainers en docenten.

Er zitten veel voordelen aan de opleidingsprogramma’s. Je krijgt een jaarcontract met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bouwt snel een groot netwerk van technische professionals op. En je krijgt intensieve begeleiding van een consultant.

Direct aanmelden voor opleiding

Wil jij meer leren, verder ontwikkelen en jezelf specialiseren binnen je vakgebied? Solliciteer dan naar jouw plek binnen het opleidingsprogramma dat bij jou past. Dit kan via het sollicitatieformulier. Of door contact op te nemen met één van onze consultants.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer